2777
2789

بعضی از روزای سیکل ترشح خونابه ای و صورتی دارم تخمدانام تیر می‌کشه و احساس دفع ادرار دارم البته این دو ماهی که فهمیدم تنبلی دارم در طول سیکلم یکی دوبار بعد رابطه یا حینش دچار خونریزی و لکه بینی دو سه روزه ای میشم

نه اصلا ربطی نداره قرص گلوکوفاژ برای تنبلی تخمدانه 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم ۱۵ماه اقدامم    

بعد رابطه خودتو نشور و پاهاتو بالا نگه دار...

زیر کمرت بالش بزار....

البته ببخشید که میگم... من اینجوری زود باردار شدم

اینکه خودتو جلو بعضی آدما بزنی به نفهمی خودش کلی فهمه:)
بعد رابطه خودتو نشور و پاهاتو بالا نگه دار... زیر کمرت بالش بزار.... البته ببخشید که میگم... من ای ...

بعد رابطه که خودمو نمی شورم اما زیر کمرمبیشتر از یکی دوبار بالش نذاشتم هی خواهر کار من با بالش فک نکنم حل بشه

ن عزیزم ۱۵ماه اقدامم    

فقط گرمی بخور تعداد رابطه هاتو زیاد کن چون تنبلی داری تاریخ تخمک گزاریت مشخص نیست و سعی کن کلا بی خیال بارداری بشی من دوسه ماه یک بار پریود میشدم خداروشکر با توکل به خدا باردار شدم 

خانما منم pco هستم بعد دکترم بدون اینکه حتی یه دوره بهم دارو بده میگه برو عکس رنگی  ب نظرتون د ...

ن عزیزم خیلی ام خوبه حتما برو عکس رنگی خودش احتمال بارداری رو بیشتر می‌کنه بخصوص اگه بعدش قرصم بده 

برعکس دکتر من نگفته برم عکس رنگی میخام این دفعه بش بگم بفرسته

فقط گرمی بخور تعداد رابطه هاتو زیاد کن چون تنبلی داری تاریخ تخمک گزاریت مشخص نیست و سعی کن کلا بی خی ...

خدا رو شکر عزیزم شما چن ماه اقدام بودی ؟تنبلی شدید بود یا خفیف؟طبیعی باردار شدی یا با قرص؟ببخشید این همه سوال پرسیدم  

بعد رابطه که خودمو نمی شورم اما زیر کمرمبیشتر از یکی دوبار بالش نذاشتم هی خواهر کار من با بالش فک نک ...

بمیرم برات... غصه نخور نگران هم نباش... خدا بزرگه...

قرص کمر شنیدم‌خوبه...بخور شاید نتیجه بگیری...

با عنبرنسا هم خودتو دود بده...

ن عزیزم خیلی ام خوبه حتما برو عکس رنگی خودش احتمال بارداری رو بیشتر می‌کنه بخصوص اگه بعدش قرصم بده&n ...

والا از چند تا از دوستام پرسیدم گفتن اول دارو گرفتن چند دوره و جواب گرفتن اصلا به عکس رنگی نرسیده منم گفتم شاید منم با دارو جواب بگیرم نخواد عکس رنگی بگیری چون با بیهوشی پیدا نکردم بدون بیهوشی هم میدونم نمیتونم 

خدایا شکرت .....
بمیرم برات... غصه نخور نگران هم نباش... خدا بزرگه... قرص کمر شنیدم‌خوبه...بخور شاید نتیجه بگیری... ...

خدا نکنه عزیزم قرص کمر و عنرنسا رو چه موقع از سیکلم بخورم و دود کنم ؟مرسی از مهربونیات

خدا نکنه عزیزم قرص کمر و عنرنسا رو چه موقع از سیکلم بخورم و دود کنم ؟مرسی از مهربونیات

عنبر نسا رو همیشه هر موقع تونستی دود بده چون کلا شنیدم واسه ناباروری و مشکلات زنان خوبه....

قرص کمر هم شنیدم موقع پربودی بخوری بهتره