بعضی از روزای سیکل ترشح خونابه ای و صورتی دارم تخمدانام تیر میکشه و احساس دفع ادرار دارم البته این دو ماهی که فهمیدم تنبلی دارم در طول سیکلم یکی دوبار بعد رابطه یا حینش دچار خونریزی و لکه بینی دو سه روزه ای میشم
نه اصلا ربطی نداره قرص گلوکوفاژ برای تنبلی تخمدانه
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط گرمی بخور تعداد رابطه هاتو زیاد کن چون تنبلی داری تاریخ تخمک گزاریت مشخص نیست و سعی کن کلا بی خیال بارداری بشی من دوسه ماه یک بار پریود میشدم خداروشکر با توکل به خدا باردار شدم
ن عزیزم خیلی ام خوبه حتما برو عکس رنگی خودش احتمال بارداری رو بیشتر میکنه بخصوص اگه بعدش قرصم بده&n ...
والا از چند تا از دوستام پرسیدم گفتن اول دارو گرفتن چند دوره و جواب گرفتن اصلا به عکس رنگی نرسیده منم گفتم شاید منم با دارو جواب بگیرم نخواد عکس رنگی بگیری چون با بیهوشی پیدا نکردم بدون بیهوشی هم میدونم نمیتونم