وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدیهای دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️