2777
2789
عنوان

خاموش کن فانوس وابستگی ات را....

312 بازدید | 63 پست
همه ى ما یک عذرخواهى به احساس خود بدهکاریم... زمانى که براى نگه داشتن آدمهاى اشتباه پافشارى کردیم! آن زمان که دروغ شنیدیم و سکوت کردیم جایى که باید میرفتیم اما ایستادیم! چیزهایى که دیدیم و ندیده انگاشتیم! از هیچ و پوچ رویا ساختیم و ذوق کردیم!!! براى فرار از حقیقت لج کردیم و لج کردیم و لج کردیم..... خاموش کن فانوس وابستگى ات را.. گاهى چه اصرار بیهوده ایست اثبات دوست داشتنمان به آدمها! .. معرفتهاى بیجایمان.. مهربانى هاى الکى مان.. بها دادن هاى بیش از حدمان.. تلاشهاى بى مورد براى حفظ رابطه هامان..! وقتى براى آدم هاى امروزى خوبى و بدى یکسان است؛ بیش از حد "حوا" بودن تاوان سنگینى دارد... وقتى آدم مقابلت "آدم" نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره عزیزم خیلی خوب بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساغر همه میدونن اینجا من مجردم اجی چرا فک کردی شوهر دارم بچه های اینجا واسم شمع روشن کردن دعا کردن واسه ازدواجم
آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟💖😇😍💝