2777
2789
عنوان

دعای سریع اجابت 🥺چی هست؟خواهش میکنم اگه بلدید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام زبون شوهرما ببندم مطیع بشه هیچی سراغ ندارین؟

کد۶۶۷۹۳۷۴۴۴

روی دست نوشته ،اسم طرف را بیارید،و عداد را تکرار کنید،

از چپ به راست دانه دانه بخونید

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
عزیزم لطفا میگی در به در دنبال دعام هیچکسا نمیشناسم حیلی احتیاج دارم درخواست دوستیما قبول کن

شماره را بفرست برام

باردار نیستم 💕برای ازدواج و خوشبخت شدنم دعا کنید 🙏دلم حکم و توحاکم 🥺y🥺الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍🧿
یکی گفته براشون رادیو بزار ترسیدن مردن

در کل خیلی ریسک داره اینکارا باز اگه از یه جایی جوجه ای که تازه مرغ شده میگرفتین گرون تر بود اما عوضش دیگه قوی تر بودن نمیمردن.ضرر نمیکردید حالا تا بیان به تخم گذاری هم بیوفتن چندماه طول میکشه

در کل خیلی ریسک داره اینکارا باز اگه از یه جایی جوجه ای که تازه مرغ شده میگرفتین گرون تر بود اما عوض ...

نه خیلی خوبن،ولی رادیو گذاشتیم ترسیدن