2777
2789

یکی از دوستان  یه تاپیکی زده بود این پیامو اونجا هم نوشتم ولی دوباره هم میگم

بچه ها تورو خدا عاشق نشین جان کسی ک دوست دارینعاشق نشین تا موقع ازدواج بقرآن عشفای قبل ازدواج هیچییییییی جز نابودی نداره من با عشقم جوری بودم ک فک میکردم خدا هم بخواد نمیتونه مارو جدا کنه  ولی ‌‌‌‌‌..... 

بگدریم یاداوری نکنم حالم ک خراب هس😔

فقط اگرم عاشق شدین اول از همه دل نبندین توروخدا  اینا نصیحت های خواهرانمه دوم از همه مطمئن بشین ک اون طرف ک دوستتون داره میاد خاستگاریتون  هرموقع اومد خاستگاریتون بعد براش بمیرید و یه لحظه هم از عشق ورزیدن بهش غافل نشین ولی تورو خدا قبل ازدواج به اون عشقای یکی دوروزی دل نبندین تاوانش خیلیییی سنگینه  یهو بی دلیل میزارن میرن و شما میمونید و تنهاییاتون شما ک از  علم غیب ندارین ک بدونید واقعا طرف عاشقتونه تو این دوره بعضیا انقدررررر راحت بعتون میگن عاشقتم و برات میمیرم و اینا ولی همشون دروغه اگه کسی اومد خاستگاریتون با وجود همه سختی هایی ک بینتون هس اگه اومد شما رو از پدرومادر تون خاستگاری کرد و دستتونو گرفت و بردتون خون خودتون اون وقت عشق واقعیه 

ولی تورو خدا قبل ازدواج عاشق واقعی نشین تورو خدا😭😭😭😭😭😭😔

خدایا  میسپرم ب خودت همه چیو🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی عشق بعد از ازدواج هم هیچی نیست باور کنید🤷‍♀️

من تجربه بعد ازدواج رو ندارم ولی حداقل دیگه هرلحظه ترس اینو ندارین ک پیام بده ک تموم سد و نمیتونیم باهم باشیم و اینا 😔

من تجربه بعد ازدواج رو ندارم ولی حداقل دیگه هرلحظه ترس اینو ندارین ک پیام بده ک تموم سد و نمیتونیم ب ...

خدا کنه هیچوقت هم تجربه نکنی و یه زندگی پر عشق واقعی نصیبت بشه من خودم دلم پره اینطور گفتم🤭

چهارمین کاربریمه😥
خدا کنه هیچوقت هم تجربه نکنی و یه زندگی پر عشق واقعی نصیبت بشه من خودم دلم پره اینطور گفتم🤭

الللهی آمین عزیزم انشالله توهم زندگیت خیلی خوب بشه میگن یکی یا اولی داره یا آخری  ،ما ک اولی نداشتیم خداکنه ،خدا یه نگاهی بهمون بندازه حداقل اخر عمری یه زندگی خوب داشته باشیم🤲🙏