الان دستش خیلی خالی شد، حقوقش نصفش میره برای قرعه کشی و قسط باقیش ی مقدار میمونه ک قصد داشت لباس بخرع ی دست برای خوذش ی دست هم برای من واس این ماه خرید کنیم، چند شب تو اون ماه حداقل بیرون بریم بزای غذا و... ولی مادرشوهرم میگ هر موقع حقوق گرف بگو بده من قسط دارم،ب همسایه بدهکارم، بده به من، اخه بخدا الان مگ حقوقا چقدره ک این بیچاره خرج خونه و قسط و لباس برادراش و قسط لوازم خونگیشونو بذه، نمیدونم چیکار کنم، تا حقوق میگیره مادر همسرم لیست میده ک خرید خونه انجام بده چند روز پیش زنگ زد گفت برادر شوهر کوچیکم برای مدرسش لوازم تحریر میخواد بیرونین براش بخرید، بخدا 250 شد، اصلا دلش نمیخواست ولی گفتم بگیر اشکالی نداره، اون 250 پول من بود ک دعوتمون کرده بودن اون پول بعنوان هدیه دادن ولی معلوم نیس چیشد، اصلا ب روی خودشون نمیارن، بیشار قصد تیغ زدن دارن، نمیگن این نامزده بجا اینک بهش کمک کنیم حدتقل نگیریم ازش من چیکار کنم، خسته شدم، بابام میگ پول بفرستم نمیخوام بفرسته خجالت میکشم، همسرم هم حرفای منو همیشه گوش میده میدونم هر چی بگم ن نمیگه ولی من بلذ نیستم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودتون اونقدر قسط و وام ردیف کنید ک بدونن پول نداری. بعد به مادرش بگید بهتون پول قرض بده فلان چیز عقب افتاده پول ندارید دست پیشو بگیرید هر خرجی هم ک میکنید به دیگران نگید مادرش با خودش میگه خب بجا تفریح و گردش بیان قسط مارو بدن
ولی هر ماه اگ از نظر مالی مشکل دارن تاجایی که میشه کمکشون کنید
اره، ی حقوق خیلی کم پدرشوهرم داره ولی اکثر خرجا با همسرم بود، من نمیگم اینا ندارن وگرنه غلط بکنم بگم نخره براشون چیزی، ولی وقتی میبینم دارن و میریزن تو حساب، از نامزدم میکیرن حرصم میگیرع منم نامزدم دلم میخواد برم بیرون یچی بخریم بخوریم بپوشیم ولی.....
چقدر بی فکرررر.....متاسفم... بگین حقوقمون عقب افتاد یا قرعه بزار بگو بیشترش میره برای قرعه برا خود ...
امار همه چی دستشونه بلاخره تا پارسال نامزدم دائم خونه بود محرد بود میدونن ک چیکار میکنه پولو نمیتونم دروغ بگم، باور کن یموقع هایی زنگ میزنن گوشت بخرید خب منی که با نامزدم بیرونم چرا باید گوشت بخرم؟؟؟؟ 😕 خسته شدم از این وضع
یکی یه حرف خیلی خوبی بهم زد گفت همیشه دستت تو جیب خودت باشه محتاج شوهر نباشی
درسته ولی واقعا شوهرم دست و دلبازه هر چقد بخوام میده میدونم، پلی دلم میخواد این مبلغ حقوقو خودمون خرج کنیم ن اینک خرج ی خونواده 5 نقره رو بده، مادرش تو این اوضاع رفت ابمیوه گیری خرید ب شوهرم گف قسطشو بده، اون بیچاره تو مغازه رو دروایسی گیر افتاد 300 فعلا داذ مطمعنم باقیش هم این باید بدع، نمیگن اینا نامزدن بجا اینک کمکشون کنیم نباید بگیریم ازشون من حتی ی شال هم نخریپم تاحالا ، از بس نداشت هیچوقت، تا زمانی ک پول دستشخ حسابی میگیرن ازش
اره، ی حقوق خیلی کم پدرشوهرم داره ولی اکثر خرجا با همسرم بود، من نمیگم اینا ندارن وگرنه غلط بکنم بگم ...
درک میکنم سخته.
اما با حرص خوردن چیزی حل نمیشه.باید مدیریت کنید.با همسرت آروم و منطقی صحبت کن.از آینده بگو که قراره چطور پیش بره؟از اون بپرس ببین چه جوابی داره..بعد نظر خودت رو بگو که دوس داری این مسیله چطور حل بشه.فقط باید توی صحبتات تعادل رو حفظ کنی.بگو اگر میخوای کمکی کنی باید بشینی دخل و خرجت رو بنویسی و حساب کنی ببینی ماهیانه چقدر میتونی بهشون کمک کنی که به خودمون لطمه وارد نشه...
توی صحبت هات حتما حتما هم اینو در نظر بگیر که بعد از عروسی باید حتما ماهیانه بهت پول بده...اشتباهی که خیلییی از خانوما میکنن رو نکن.از الان بگو که فرداروز سختش نشه بگه خودم هرچی بخوای میخرم اما پول جدا بهت نمیدم...مهمه که شما ماهیانه بگیری