در درجه اول تو اشپزی ترسو نباشید.اون چیزی ک ب ما یاد دادن یکار روتینه.شما میتونید با کمی تغییر خلاقیت بخرج بدید..اینایی ک میگم امتحان شدن
۱.برنجتونو قبل ابکشی نمک ندید.چون ابکشی کنید همش از بین میره.درعوض ب ازای هر دو پیمونه برنج یه پیمونه نمک بریزید.برنجتونم یکم(یکمممم)ریچ یا استخون دار بردارید تا حین ملوط کردن برنجا اسیب کمتری ببینن.(مخصوص اونایی که دستشون همیشه بی نمکه)
۲.به پلوهایی با رنگ های زرد تا قرمز قبل ابکش زردچوبه بزنید.دیگه لازم نیس کلی زعفرون تو ته چین و کلی رب ب ملات استامبولی بزنید.
۳.اگه نون لواش برای ته دیگ نداشتید از سنگک و بربری استفاده کنید.نخندید بخدا تست کردم عالیه.با ی چاقوی تیز نون رو از عرض نصف کنید.من از تیزبر استفاده میکنم.اگه کلا نون نداشتید میتونید از ته دیگ های فریز شده استفاده کنید.مثلا برنجتونو میخورید ته دیگش میمونه فریزش کنید برای این مواقع
۴.برنج زرد که درست میکنید برای تزیین حتما باید پنج دقیقه توی قابلمه بزاریدش تا دم بکشه و بخار شه.ترجیحا از برنج روغن نخورده استفاده کنید
۵.برنج دمی رو ب ازای هر دو پیمونه یه پیمونه(پیمونه یکسان)اب بریزید زیرشو کم(ن خیلی کمه مخصوص دم)کنید ابش تموم شد روغن و درشو بزارید و کمش کنید
۶.اونایی ک از خشک بودن پاستا و ماکارانی و استامبولی مینالید.برنج و ماکارانیرو بدون ملات دم بدید اخرش ملات رو قاطیش کنید.دیگه خشک نیس و چرب و چیلیه.از گوجه هم غافل نشید.درشت تیکه کنید له نشه
۷.ته دیگتون اگه مهمون داشتید دیدید نرمه و کمرنگ فوری روغن بدید ب تهش و شعله رو زیاااااد کنید.چلق و چلوق میکنه.بعد چند دقیقه میبینی مجلسی شده.خشک و ترد و برشته
۸.برنجتونم تا مطمین نشدید دم نکشیده روغن ندید وگرنه دیگه دم نمیکشه.برنجتونم برا ابکشی قبل ابکش یه لیوان اب سرد بریزید تو ابش بهش شوک میده بعد بریزید تو ابکش.بهشم اب نزنید دیگه چون برنج سرد بشه دیر دم میشه و خوب دم نمیکشه.
خب از کدوما تا الان استفاده کردید؟شمارشونوبگید اگه شمام نظری دارید بگید.اینا مربوط ب پلو بود.استقبال بکنید درمورد خورشت و سوپ و ته چین و کیک و مربا و پنیر و ماست و خیارشور و ترشی و ... میگم.فقط سوال بپرسید ازم و منتظر بمونید