2777
2789
عنوان

روز اول پریودی بریم حموم چی میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست
این حموم نریدا مال اون وقت بود که ملت میرفتن تو خزینه الان برو با آب گرم زود بیا بیرون ولی

اهان باشه مرسی

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون ممکنه عفونت کنه،ولی اگ حمومت زود تموم بشه و ایستاده باشه مشکلی نیست اتفاقا خوب هم هست  ولی ...

نه ایستاده ۵ دقیقه ای میرم میام

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

سر پایی برو بیا 

نکه بری بشینی کیسه  بکشی😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
از شدت بو کم میشع😅هیچی نمیشه یه دوش سریع بگیر بعضیا با این توهمات یک هفته نمیرن🤢

😂😂

نه من نهایت دو روز اولو نمیرم ولی الان میخام برم روز اول

سر پایی برو بیا  نکه بری بشینی کیسه  بکشی😐😐

نه بابا اوکیه 🤣🤦‍♀️

خانوما من خارش دارم ولی ترشح و قرمزی هیچی ندارم نمیدونم چیکار کنم شدید هم نیس

حدودا دو هفته پیش قرمزی و خارش شدیییید بود که با آب نمک رفع شد ممکنه عفونت باشه؟؟

دکتر برم؟

اگه دنیا جای خوبی بود که اسم قبرستوناش بهشت نبود...!
خانوما من خارش دارم ولی ترشح و قرمزی هیچی ندارم نمیدونم چیکار کنم شدید هم نیس حدودا دو هفته پیش قرم ...

چه با اب نمک

چه با اب و سرکه

نکنید این کارو شما نمیدونید وضعیتتون اسیدی یا قلیایی هستش

بعد یه مدت بدتر میشد

بهترین کار دکتر رفتنه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چه با اب نمک چه با اب و سرکه نکنید این کارو شما نمیدونید وضعیتتون اسیدی یا قلیایی هستش بعد یه ...

چی بگم نمیدونم

پس دکتر میرم

چطور معاینه میکنه؟ شما میدونی؟

خجالت میکشم برم دکتر😐😂

اگه دنیا جای خوبی بود که اسم قبرستوناش بهشت نبود...!
یکی منوتشویق کنه برم حموم😁😁

برو حموم آفررررین دختر گلممم بدووو برووو🤣🤦‍♀️❤

چی بگم نمیدونم پس دکتر میرم چطور معاینه میکنه؟ شما میدونی؟ خجالت میکشم برم دکتر😐😂

اگه دختری معاینه اش ساده اس