2777
2789
عنوان

چرا توی مردای بالای ۵۰ سال

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اینکه انگار چشم و گوششون تازه داره باز میشه میفهمن جوونی نکردن...

الان دختره تو خونه یه شلوار ساپرتی و یه نیم تنه استین حلقه ای پوشیده مامانه یه تیشرت شلوار رنگی رنگی 

بعد شوهر دختره میاد میپره بغلش و بوسش  میکنه از اون طرف پدره میاد مادره از تو اشپزخونه داد میزنه سلام نه بغلی نه بوسی خب پدره بنده خدا حق داره دلش بخواد دیگه😆😂

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

جوونا دنبال کار و راست وریس کردن زندگین، انقدر فشار مالی و اینا روشون هست نمیتونن ب جیز دیوه فکر کنن

سن بالا دیگه ب ی ثباتی رسیده و دغدغه فکری اون جوون نداره ب عشق وحالش میریه

البته این برداشت ونظرمنه درست وغلطش نمیدونم

جوونا دنبال کار و راست وریس کردن زندگین، انقدر فشار مالی و اینا روشون هست نمیتونن ب جیز دیوه فکر کنن ...

دقیقا به مهترین نکته اشاره کردی 

جوونا فشار زندگی نمیزاره حتی به  این چیزا فکر کنن .عالی بود 💗

به خاطر اینکه انگار چشم و گوششون تازه داره باز میشه میفهمن جوونی نکردن... الان دختره تو خونه یه شلو ...

پس نظرتون اینه که مامان خونه هم باید خودشو آپدیت کنه 

از یه طرفم یه عروس جوون چه گناهی کرده که باید با کمبود جنسی از طرف شوهرش روبرو شه  بعد میگن چر ...

یکی از بزرگترین و بیشترین آمارها واسه طلاق مشکلات جنسیه،چرا؟چون اموزش نمیبینن...

کل اموزش در این باره میشه همون دو ساعت کلاس قبل عقد...و چیزی که زیاده دست مردم همین فیلم هایی هست که بازی شده و با دنیایی واقعی فرق داره و باعث انحرافات جنسی میشه تا اموزش...

مثل خیلی چیزاهای دگه مردم بلد نیستن چطور همدیگه رو راضی کنن و این مورد باید اموزش داده بشه

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤