یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به خاطر اینکه انگار چشم و گوششون تازه داره باز میشه میفهمن جوونی نکردن...
الان دختره تو خونه یه شلوار ساپرتی و یه نیم تنه استین حلقه ای پوشیده مامانه یه تیشرت شلوار رنگی رنگی
بعد شوهر دختره میاد میپره بغلش و بوسش میکنه از اون طرف پدره میاد مادره از تو اشپزخونه داد میزنه سلام نه بغلی نه بوسی خب پدره بنده خدا حق داره دلش بخواد دیگه😆😂
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
از یه طرفم یه عروس جوون چه گناهی کرده که باید با کمبود جنسی از طرف شوهرش روبرو شه بعد میگن چر ...
یکی از بزرگترین و بیشترین آمارها واسه طلاق مشکلات جنسیه،چرا؟چون اموزش نمیبینن...
کل اموزش در این باره میشه همون دو ساعت کلاس قبل عقد...و چیزی که زیاده دست مردم همین فیلم هایی هست که بازی شده و با دنیایی واقعی فرق داره و باعث انحرافات جنسی میشه تا اموزش...
مثل خیلی چیزاهای دگه مردم بلد نیستن چطور همدیگه رو راضی کنن و این مورد باید اموزش داده بشه
مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤