2777
2789
عنوان

سر خود یه هفته اسید فولیک ۵ خوردم.

1110 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من هفته ۶ بارداری هستم. تقریبا هفته ۴ رم متوجه شدم قبلش هم اصلا اسید فولیک مصرف نکرده بودم. حدود یه اسید فولیک ۵ خوردم نمی دونستم باید ۱ بخورم. اما بعدش ۱ خوردم از دکترم هم پرسیدم گفت یک بخور الان نگرانم تو اون یه هفته برا بچه مشکلی بوجود نیومده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چ مشکلی

ویتامینه دیگ

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

نگران نباش اسید فولیک همون آهنه  هس 

۵ هم یکم قوی تر از ۱ است برا اونایی ک کمبود اهنشون  زیاده  فولیک اسید ۵ رو میدن

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
سلام خانمی ببخشید منم یه هفته اسید فولیک زیاد خوردم برای شما که مشکلی پیش نیومد ؟منم خیلی نگرانم&nbs ...

نه فعلا . هفته ۲۵ هستم. تا حالا همه چیز نرمال بود.