2777
2789
عنوان

دوتامون ۲۰ سالمونه😞

551 بازدید | 41 پست

بچه ها تورو خدا تا اخر بخونید راهنماییم کنید

من و ی اقای همو میخوایم شهرمون کوچیکه نزدیک ب یه سالو نیم درارتباط بودیم ک متوجه حرف و حدیثا شدیم با وجود اینکه اصلا هردوتامون راضی نبودیم ولی پدرش با پدر من صحبت کرد ک در حد ی نشون باشه ک دیگه حرفی نمونه

همو دوست داریم نکه بگید ی احساس تو یه هفته یه ماه برطرف میشه ها نه خیلییی شرایطی پیش اومده تو این ی سال ک پای هم موندیم

بچه ها الان چکار کنم این اقا هیچی طبیعتا نداره فعلا درحال درس خونده منم همینطور ولی پدرش حمایتش میکنه درحدی ک بتونه

من چکار کنم نه میتونم دست بکشم ازش نه جواب قطعی بدم چون واقعا صفره

چکار کنم من😭

[گاهی گمان نمیکنی،ولی خوب میشود🌿🌺●●●]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو جلو خدا بزرگه دست به دست هم بدین از پس مشکلات برمیاین  روزای خوبم میرسن 

دری که قسمت توباشه حتی بدون اینکه لازم باشه در بزنی به روی تو باز میشه پس به حکمتش دل بسپار .... اگر من بخشی از افسانه ی تو باشم تو روزی به من بازخواهی گشت پائولو كوئیلو.                                            یه حرف قشنگ از مولانا که میگه من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم 
عزیزم اینارو باید قبل از دل بستن فکر میکردی

همه اینارو میدونستم‌ولی قرار نبود الان پا پیش بزاره حداقل تا دوسال دیگه ولی خیلی حرف درومد

وقتی صفره پدرتون چرا راضی شده؟؟؟

پدرم راضی نیست ب خاطر من چیزی نمیگه 

از طرفی واقعا پسر خوبیه خانوارش خیلی خوبن پدرم تحقیق ک کرده یکم ته دلش راضیع ولی بازم میبینم ک نیست