2777
2789

پدرم ۱۴ سال پیش و مادرم ۱۲ دی سال ۹۹ فوت کرد و تو این چند وقته چقدر اتفاقات و مسائل ناگوار پیش اومد،زندگی بازیهای عجیبی با ادم میکنه،چقدر دلم برای پدر و مادرم تنگه،دلم پر میزنه برای بغل کردنشون،برای یه لحظه شنزدن صداشون،چقدر سخته وقتی فیلما و عکساشونو می بینی،و هر چی زمان از آخرین دیدار بیشتر میشه،دلتنگی ادم بیشتر میشه،و این وسط کلی اتفاق و گرفتاری که فقط خدا باید به ادم کمک کنه و صبر بده که تحمل کنی،احساس می کنم قلبم از دوریشون تنگ و مچاله شده😭😭😭😭

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

خدا بهت صبر بده. چ غمناک

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه گلم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

دوستان نی نی سایتی عزیزم،ممنونم از همدردیتون،امیدوارم همیشه سلامت باشید و شادی مهمون همیشگی قلبتون باشه،ممنون میشم فاتحه یا صلواتی برای ارامش پدر و مادرم و حل شدن مشکلات و گرفتاریهامون بفرستید

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

خوش به حالت که دوسداشتنشونو تجربه کردی من هیچ حسی به پدرو مادرم ندارم اصلا حس پدر فرزندی مادر دختری برام غریبس از ۳سالگی جفتشون ولم کردن رفتن هر کی سی خودش..

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
روحشون شاد .خدا به دلت ارامش بده و بهترینا واست رقم بخوره عزیزم

ممنون دوست عزیز،همچنین برای شما

خوش به حالت که دوسداشتنشونو تجربه کردی من هیچ حسی به پدرو مادرم ندارم اصلا حس پدر فرزندی مادر دختری ...

عزیزم چقدر غم انگیز،با اشک متن تاپیک و نوشتم،پست شما رو دیدم بیشتر دلم گرفت

عزیزم چقدر غم انگیز،با اشک متن تاپیک و نوشتم،پست شما رو دیدم بیشتر دلم گرفت

من که گفتم خوش به حالت😉 تو وضعت بهتر من بوده..شبا به دخترم میگم برام قصه بگو بخوابم برام مادری میکنه بچم😅

سه دعای زیبا..بی من نباشی..بی تو نباشم..بی هم نباشیم🙏🙏🙏
خدا یار بیکسان است هرمشکلی ودرد ودلی داری از خدا بخواه حل کنه وبرای آرامششون همیشه یادت که میوفتن ۲ ...

چشم هر روز براشون می خونم،و تقریبا هر شب به خوابم میان،چون توی شهر غریب هستم انگار بیشتر از خواهر و برادرای دیگه م هوای من و دارن