2777
2789

بچه ها من الان ترم یک پرستاری هستم . اما خیلی دو دل هستم .. اخه الان من گفتاردرمان هستم و حدود شش تومن درامد دارم . اما اگه بخوام ادامه بدم پرستاری رو هم شهریه داتشگاه باید بدم هم چون سه چهار روز باید برم دانشگاه درامدم نصف میشه ... جای من بودین چیکار میکردین ؟؟ بنظرتون پرستاری ارزش داره بخونم؟؟ 

کسی از حقوقش خبر داره؟

نه گفتار درمانی خیلی بهتره از نظر من 

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انصافا برای چی می خوای با وجود گفتار درمان بودن پرستاری بخونی؟!!!!!

بازم پزشکی،دامپزشکی،داروسازی،دندانپزشکی ویا فیزیو توراپی بود حتی کارت قابل درک بود 

داری فقط وقتت رو تلف می کنی

گفتار درمانی که رتبه ی بهتری از پرستاری میخاد، منم جات بودم کارمو ادامه میدادم پرستاری خوبه ها ولی ارزشش با گفتار درمانی برابره

با خود مدارا کن، تو جز خویشتن کسی را نداری 🍂 وقتی که احساس تنهایی میکنید و به تنگ آمده اید احتمال آنکه انتخاب های ضعیف تری بکنید بالا میرود؛ استیصال برای دوست داشتن آدم را به کجا که نمیکشاند! با شکم خالی به خرید نروید چون هر غذای ناسالمی را انتخاب خواهید کرد.

ادامه نده

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن