2777
2789

اینجا کسی هس آزمایش ایمنی و آپکا داده باشه رنج نرمالشون چنده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم تبریز ازمایش اپکا دادم عددش کم بود سه دوره لنفوسیت تراپی شدم ..دکترتون کی بود و قبل ا ...

سلام مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی دکتر مجید احمدی دکتر ایمنیم بود سه بار زیر جلدی یه بار تزریق داخل رحم شدم

سلام عزیزم منم تبریز ازمایش اپکا دادم عددش کم بود سه دوره لنفوسیت تراپی شدم ..دکترتون کی بود و قبل ا ...

دارو برا ایمنی پردنیزولون ۵ روزی ۲ تا

داروی انتقالم روزی دوتا شیاف ۴ تا استرادیول 

۲تا دوفامد 

۱دونه اسپرین ویتامین دی ۱۰۰۰

امپول انوکسا پارین روزی دوتا

سلام لینک گروه ای وی اف وتعیین جنسیت در تلگرام اگه دوست داشتی عضوشین ممنون میشم😘😘 https://t.me/o2 ...

تل ندارم عزیزم

سلام. مرسی نه عزیزم علائم نداشتم

مرسی عزیزم که جواب دادی

انتقال اولم منفی شده حالم خیلی بده😔

دکتر گفت رحمت خوبه جنینام بلاست بودن همه چی خوب بود نمیدونم چرا نشد همش میگم نکنه مشکل ایمنی دارم شوهرم میگه اگه داشتی شاید یه علائمی داشت که شما میگی نداره 

خیلی پریشونم اصلا نمیدونم چیکار کنم خیلی ناامید شدیم🥺🥺

سلام. مرسی نه عزیزم علائم نداشتم

عزیزم شما برای انتقالی که مثبت شدی چه کارایی انجام دادی استراحتت در چه حد بود؟

من هیچکاری نکردم امپولامم یکی میومد میزد فقط تو خونه قدم میزدم خم و راست نشدم نمیدونم چرا نشد😔

عزیزم شما برای انتقالی که مثبت شدی چه کارایی انجام دادی استراحتت در چه حد بود؟من هیچکاری نکردم امپول ...

تا پنج روز فقط برا دسشویی سرپامیشدم و غذا خوردن  بعدم فقط اشپزی کردم ظرف شستم نه ماه تو خونه بودم حتی خونه مامانمم نرفتم انشالله که شمام انتقال بعدی مامان میشی گلم