2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه🥲

خب بیا اینم نمونش مثلا میان یه چیزی میگن که واقعا نه نیست 

حالا شما به یک حس انقدر اعتماد داری؟مثال من بگم اره تو پاسیز شاغلی واقعا خوشحال میشی؟شغل شما مربوط به تحصیل تلاش خودتونه نه بسته به حس یکی 

یا تاپیک میزنن م دوسم داره آ داره بهم خیانت میکنه 

خب خیلی مزخرفه...یا میگن قبول میشم !بابا اینا بستگی به روابط خودتون موقعیتی که از زندگی خودتون خبر دارید کی این هارو میدونه که با یک حس و یک بله و خیر دیگران انقدر خوشحال میکنه؟

خب بیا اینم نمونش مثلا میان یه چیزی میگن که واقعا نه نیست حالا شما به یک حس انقدر اعتماد داری؟مثال م ...

بله درسته واقعا 🥲

ولی خیلی تحت فشار روانی ام دارم دیوونه میشم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

بله درسته واقعا 🥲ولی خیلی تحت فشار روانی ام دارم دیوونه میشم

بله گلم منم درکتون میکنم ولی موقعیت شغلی شما گیریم بنده ام بگم بله میری سرکار خوشحالیت کاری میکنه؟شغلت بستگی به تلاشت درست داره دیگه بستگی به درست داره نه یک بله و خیر بنده 

منم برای این میگم که یک نفر ضد حال نزنه بگه نمیری و فلان یا مثل مثلا یک عده میان اشتباه میگن🥲اصلا تاپیک های حس ششم کاملت الکیه

بله گلم منم درکتون میکنم ولی موقعیت شغلی شما گیریم بنده ام بگم بله میری سرکار خوشحالیت کاری میکنه؟شغ ...

اره خوشحال میشم یکی میگه به زودی میری سرکار😅🥲یبار تو یه تاپیک گفت به زودی میری سرکار ذوق کردم البته که می‌دونم الکیه ولی خب...

اره خوشحال میشم یکی میگه به زودی میری سرکار😅🥲یبار تو یه تاپیک گفت به زودی میری سرکار ذوق کردم البت ...

عزیزم انشاالله موفق بشید میتونم بپرسم شغلتون با درس؟یا بیرون و ازاد؟اراشگری یا هنر؟

عزیزم انشاالله موفق بشید میتونم بپرسم شغلتون با درس؟یا بیرون و ازاد؟اراشگری یا هنر؟

شغل ندارم دانشجوی کارگردانی هستم 

دانشگاه ازاد