2777
2789
عنوان

واکسن چهار ماهگی و کرونا

350 بازدید | 6 پست

سلام دوستان؛ شبتون بخیر

فردا موعد واکسن چهارماهگی پسرمه؛ در حالی که دقیقاً ۱۵ روز از شروع علائم کرونامون می گذره؛ پسرم هم درگیر شد در حد دو سه بار تب خفیف. حالا نمی دونم، فردا برم برای واکسنش؛ نرم؟....زنگ زدم از بهداشت راهنمایی خواستم، خودشونم خیلی توو این زمینه توجیه نبودن. شما اطلاعات خاصی ندارین؟

(برای واکسن دوماهگیش که رفتم، گفتن باید قبل از ۲۹ مهر برای واکسن چهارماهگی بیاین وگرنه توی سیستم ثبت نمیشه؛ می ترسم دیرتر برم در آینده مشکلی از این لحاظ پیش بیاد وگرنه هفته ی آینده می بردمش)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و این که می گن اگه دیر ببری توی سیستم ثبت نمیشه، در آینده مشکلی پیش نمیاره؟ اطلاعی ندارین؟

والا من نشنیدم همچین چیزی سر واکسن شش ماهگی یکم حالت سرماخوردگی داشت یه هفته ده روز دیر تر بردم گفت اشکالی نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سلام عزيزم ببخشيد مزاحمت ميشم ولي تو يكي از تاپيكا ديدم شما سوداي شديد داشتين ميتونم چندتا سوال ازتو ...

سلام خواهش می کنم عزیزم خوشحال می کنم بتونم کمکی بکنم؛ ببینید من از کودکی شخصیتی بودم که استرس رو خیلی تجربه نکرده بودم؛ آدم رهایی بودم ولی اضطراب و وسواس فکری پیدا کردم که دکتر طب سنتی می گفت، سودا نقش زیادی داشته