2777
2789

خیلی داغونم

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)

سرکتاب بلد نیستم

اگه فال قهوه یا حافظ میخوای برات بگیرم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه من فال قهوه میگیری؟🙏🙏

بله میگیرم

نیت کنید

نیت کردید بگید براتون بگیرم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
خیلی ممنونم خیلی لطف میکنید بله نیت کردم💝💝💝💝

خواهش میکنم عزیزم❤

آنچه میبینم سراسر شادی و آسایش و مراد است. پرنده ی باز میبینم، باز طالعش خوب است. برایت شادی، آسایش، مال حلال و رسیدن به مراد و آرزو می آورد

. به شاخی که در فنجان افتاده دقت کن ، شاخ یعنی مال و ثروت فراوان. ولی آنچه میبینم میتواند موقت باشد. به خودت بستگی دارد که از مالی که بدست می اوری چگونه استفاده کنی ۹ ماه فرصت داری تا فکر جانانه ای بکنی که این مال از دستت نرود.

. در فنجانت ساعت می بینم . قلب رئوف و مهربانی داری. دوست داری به اطرافیانت کمک کنی و دستگیر نیازمندها باشی. این اخلاقت قابل تحسین است. خداوند شاهد کارهای خوبت هست و جواب خوبی های تو را خودش خواهد داد

. اردکی که میبینم نشان از این دارد که با فردی روبرو هستم که اگر بارها در کارش شکست بخورد بازهم از جا برمیخیزد و دوباره تلاش میکند. روحیه جنگجو وپشتکار بالایی داری. زمان زیادی نمانده تا نتیجه دسترنجت را ببینی، پس مایوس نشو

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی فدای دستت مهربون 😘😘😘😍😍💝💝💝💝💝💝

خواهش میکنم جانم😘❤

فدات❤

براتون آرزوی موفقیت و سلامتی میکنم

سرکتاب بلد نیستم اگه فال قهوه یا حافظ میخوای برات بگیرم

سلام لطفا یک فال قهوه برای من بگیرین نیت مهمی دارم

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
سلام لطفا یک فال قهوه برای من بگیرین نیت مهمی دارم

خیلی وقت است که منتظر شنیدن خبری هستی. خبری که می تواند زندگیت را زیر و رو کند. مژده می دهم که خبر های خوشی در راه است. این مطلب را با کسی در میان مگذار تا فتنه در کارت نیفتد

. میبینم وضعیت مالی جالبی نداری. از آن کاسه فهمیدم. اما همین کاسه به من میگوید تا ۹ وعده دیگر (روز یا ماه) وضع مالی تو خوب شده و مال خوبی بدست خواهی آورد. با دعا کردن و صدقه دادن میتوانی وعده گفته شده را کم کنی.

. انسان پرتلاش و سخت کوشی هستی . آنچه بدست می آوری همگی حاصل دسترنج خودت است. از تلاشت دست بر ندار که روزی و نعمت را میبینم که به سمت تو درحرکت است و نزدیک است به تو برسد

. یک ناراحتی بزرگ دارد به سویت می آیند. دود افتاده در فنجانت خبر از آن دارد که این ناراحتی علایم و نشانه هایی دارد که اگر حواست را جمع کنی و مراقب باشی میتوانی پیشگیری قبل از وقوع حادثه بکنی. تا ۴ روز هوشیار تر باش. انشالله این مصیبت از سرت رفع شود.