2777
2789
عنوان

فیزیک دهم، اگه بلدین لطفا بیاین

1388 بازدید | 65 پست

بچه ها امتحان نیست فقط معلممون چندتا تمرین داده حل کنیم ولی مثل چی موندم توش 😥 اگه کسی بلده لطفا برام حل کنه.

سوال ۱: قصد داریم به کمک مس و آلومینیوم آلیاژی درست کنیم. اگر حجم آلومینیوم ۴ برابر حجم مس بکار رفته باشد، چگالی آلیاژ چند گرم بر سانتی متر مکعب است؟

سوال ۲: دویست سانتی متر مکعب قلع را با چند گرم آلومینیوم مخلوط کنیم تا آلیاژی به چگالی ۵.۷ گرم بر متر مکعب بدست بیاید؟

سوال ۳: استوانه آهنی به جرم ۲.۳۴ کیلوگرم و ارتفاع چهار سانتی متر در اختیار داریم. قطر این استوانه چند سانتی متر است؟ (عدد پی: ۳)

هرکی بلده لطفا حل کنه، ممنونش میشم

فیزیک هیچ سالی تا الان به سختی دهم نبوده  

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اولت اطلاعاتش کمه، باید چگالی آلومینیوم و مس رو میداد

فرمول الیاژ مخلوطو بلدی؟ مینویسی جای جرم، چگالی در حجم مینویسی  

جای  حجم الومنیوم چهارتا حجم مس مینویسی تو همون صورت مخرج هم حجمارو به همون صورت گفتم جمع کن

طبق داده های سوال

سوال اول

تو سوال اول چگالی الومینیوم ۲.۷ گرم بر سانت... مکعب و مس ۹ گرم بر سانت.. مکعب تو سوال سوم چگالی آهن ...

سوال ا‌ول میشه ۳/۹۶

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)