1382fariba مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1327 عنوان لازانیا 49 بازدید | 5 پست دوستان بنظرتون لازانیارو ورقه ای درست کنم مثل فر یا اینکه ورقه هاشو بریزم تو سسش بپزه ؟؟ کدوم ؟ میخام تو تابه درست کنم ... ممنونم اگ جواب بدین مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 1400/07/26 | 19:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahimahnazz عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 2463 اول چند دقیقه بذار تو ابجوش و روغن و نمک بپزن بعد ابکش کن و تو تابه یه کم روغن بریز تهش و یه لایه لازانیا و یه لایه موادت بریز تا اخر
1382fariba مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1327 اول چند دقیقه بذار تو ابجوش و روغن و نمک بپزن بعد ابکش کن و تو تابه یه کم روغن بریز تهش و یه لایه لا ... ممنون عزیزم .... دیدین بعضیا ورقه هاشو میشکونن میریزن تو سسش ؟ فک کردم اونجوری راحت تره اولین بارمه بخاطر همین مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه
mahimahnazz عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 2463 ممنون عزیزم .... دیدین بعضیا ورقه هاشو میشکونن میریزن تو سسش ؟ فک کردم اونجوری راحت تره اولین بارمه ... خواهش میکنم عزیزم من همیشه اینجوری درس میکنم عالی میشه یه کم هم بذاررو گاز بیشتر بمونه لایه اولش طلایی میشه و ترد وای من عاشق اونشم 😍😍
1382fariba مدیر استارتر عضویت: 1399/08/01 تعداد پست: 1327 خواهش میکنم عزیزم من همیشه اینجوری درس میکنم عالی میشه یه کم هم بذاررو گاز بیشتر بمونه لایه او ... عزیزم مرسی ک جواب دادین 💙 مادر بزرگم همیشه میگ ... هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه