2777
2789
عنوان

لازانیا

49 بازدید | 5 پست

دوستان بنظرتون لازانیارو ورقه ای درست کنم مثل فر یا اینکه ورقه هاشو بریزم تو سسش بپزه ؟؟ کدوم ؟ میخام تو تابه درست کنم ... ممنونم اگ جواب بدین

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 
اول چند دقیقه بذار تو ابجوش و روغن و نمک بپزن بعد ابکش کن و تو تابه یه کم روغن بریز تهش و یه لایه لا ...

ممنون عزیزم .... دیدین بعضیا ورقه هاشو میشکونن میریزن تو سسش ؟ فک کردم اونجوری راحت تره اولین بارمه بخاطر همین

مادر بزرگم همیشه میگ .‌.. هر چقد با دیگران خوب باشی بدی میبینی ولی بر عکسش هر چقد بد باشی همیشه بهت خوبی میکنن .... واقعا راس میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم .... دیدین بعضیا ورقه هاشو میشکونن میریزن تو سسش ؟ فک کردم اونجوری راحت تره اولین بارمه ...

خواهش میکنم عزیزم من همیشه اینجوری درس میکنم عالی میشه یه کم هم بذاررو گاز بیشتر بمونه  لایه اولش طلایی میشه و ترد وای من عاشق اونشم 😍😍

خواهش میکنم عزیزم من همیشه اینجوری درس میکنم عالی میشه یه کم هم بذاررو گاز بیشتر بمونه  لایه او ...

عزیزم مرسی ک جواب دادین 💙