2777
2789

سلام 

من رفتم سونو سینه سه ماه پیش گفتش که توده دارم اما حاشیش منظمه و سونو کنترل نوشت برای امروز ...امروز رفتم توده ها شده بودن دوتا یکی ۷ میل یکی هم که قبلا داشتم ۹ میل در ۳...دکتر جراح هم رفتم ...اما پزشک زنان میگفت نمونه برداری باید انجام بدی خیالت راحت شه ..پزشک جراح عمومی گفت که معمولا فیبرو اندوم ک دارم خوش خیمن ...کسی تجربه ای داری ..هی میگن نگران نباش دارن دیوونه میشم :/ ۲۳ سالمه ومجردم ..راهکاری ندارین تو طب سنتی یا هرچی .. لیزر مو گفتن خطر نداره میترسم ادامش بدم بدخیم شن ...امروز مردم و زنده شدم      دارو های ضداضطرابم میخورم میترسم بخاطر دارو باشه دکتر گفت ربط نداره اما دیگه تحمل ندارم ...هی سونو الان این پزشک گفت خوش خیم اما سونوگرافی میگفت نمونه برداری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماه پیش رفتم

گفتن توده داری سینه چپم

با محدوده منظم و هیپواکو و یک سانته

درد داشتم

هنوزم سر تخمک گذاریم درد شدید میگیره

فیبروکیستیکه سینه هام

ماه بعد باید چک کنم دوباره ک ببینم بزرگ شده یا نه خدانکرده

برای من قابل لمس

مثه لوبیاس

والاه خدا رحم کنه

من خیلی توهم دارم و میترسم

بعدشم جراح پستان فقط باید اظهار نظر کنه نه پزشک زنان پزشک زنان رحم رو بررسی میکنه نه پستان!!!

متخصص  زنان واسه مشکلای هورمونیم رفتم پیشش و نامنظمی ...و اینکه تا گفتم گاهی درد دارم گفت سونو سینه انجام بدم ..امروزم گفت برو یه پزشک جراح عمومی که رفتم اما گفت هنوز چون کوچیکه در رده ای نیست که بگیم نمونه برداری کنیم ...و فیبرو اندوم گفت هستش احتمالا خوش خیمن ...نمیدونم برم چندتا پزشک دیگه یا نه 

یه دکتر دوبار انجام دادم با فاصله سه ماه

یه دکتر دیگه م برو حتما سونوگرافی

من سینم‌ فیبروز کیستیکه‌

یه دکتره سونو. ازم گرفت کم مونده بود منو بفرسته نمونه برداری انقد منو ترسوند

۵ تا دکتر بعدش رفتم همه گفتن هیچی نیس فیبروکیستیکه سینه ت که فقط چک آپ سالانه و رعایت مواد غذایی‌ میخواد‌

شمام یه دکتر دیگه برو اگه حرفشو‌ تایید‌ کرد برو نمونه برداری‌‌

سابقه سرطان سینه تو فامیلای‌ نزدیک دارید؟

یه دکتر دیگه م برو حتما سونوگرافی من سینم‌ فیبروز کیستیکه‌ یه دکتره سونو. ازم گرفت کم مونده بود من ...

جراح عمومی رفتم معاینه هم کرد سونو رو هم دید گفت ما طبق تجربه و سنت و اینکه سابقه سرطان سینه ندارین میگیم که همون احتمال خوش خیم هست توده فیبرو ادنوم گفت تو سن تو فکر دیگه ای نکن اصلا  و گفت کوچیکه هنوز .فقط ۶ ماه دیگه گفت برم سونو گرافی و ببرم به اون نشون بدم ..انشاالله که همین باشه که میگه ...

من سه ماه پیش رفتم گفتن توده داری سینه چپم با محدوده منظم و هیپواکو و یک سانته درد داشتم هنوزم س ...

واسه منم محدودش منظمه و بیضی شکل ..واسه تو نوشته بود تو سونو B2یا B3 ?

شما تغییری نکرده شکل ظاهرش ؟ آخه من نوک یکی از سینه هام یکم رو به پایینه 

خدا خودش کمک کنه و به همه سلامتی بده...

واسه منم محدودش منظمه و بیضی شکل ..واسه تو نوشته بود تو سونو B2یا B3 ? شما تغییری نکرده شکل ظاهرش ؟ ...

من دوبار سونو رفتم

یکی زد بایرد دو اون ی سونو هم زد بایرد سه

ینی دو جا مختلف سونو رفتم عزیزم

درهرخال باید چک شد هر ۶ ماه یبار

چون کلن توده باید چک شه

برای شما چند زد؟

برای من کامل حس میشه و بعضی موقع ها درد شدیدی میگیره.برای منم بیضی شکله دقیقن.ماه بعد باید چک کنم از استرس ترسیدم

چند سانته؟ واسه من ی سانت ولی حس میکنم بزدگ شده

یکی ۷ میلی یکی هم ۹ میلی هردو هم برید سه هستن ..برید ۲ ادم نگرانی نداره لااقل :( دو ماه پیش سونو دادم ی دونه بود و ۷ میلی بود الان شدن دوتا و اولیم که دو میلی اضافه شده ..خدا خودش کمک کنه به همه

من دوبار سونو رفتم یکی زد بایرد دو اون ی سونو هم زد بایرد سه ینی دو جا مختلف سونو رفتم عزیزم درهر ...

منم یعنی وقتی اون روز میرم سونو بدترین روز ممکن عمرم از استرس دست و پاهام یخ ..خیلی بده ..اصلا صدا دکتررو نمی شنیدم از بس ترسیدم :/ استرس سمه ‌...باید ادم کنترلش کنه ...