2821
2789
عنوان

درد و دل

115 بازدید | 14 پست

مامانا :)

چطورین ؟...

میخواستم یکم درد و دل کنم باهاتون.

یکی اومده خواستگاریم :)کراش دوستمه ،دوستمم خیلی میخوادتش هیچی نگفتم بهش ،از بچه های دانشگاهه ،در واقع.

یه نفر دیگم هست،متاسفانه تو جلسه دوم به هم زدیم خواستگاریو:_جلسه دوم بهم گفت تاحالا رابطه داشتی ،منم اعصابم خرد شد ،و اینم از الان ،کلا از این لحاظ دردسراش واسه منه .حالا نمیدونم چکار کنم ،دختر عمم میگفت چرا سر این سوال ردش کردی طرف خوب بود .نمیدونم :) گیج شدم چکار کنم .یکی از اقواممونم گفت دربارت به پسر پسر عمو بابات گفتم ،...اونم پسر بدی نیست :)اسمشو رفتم پرسیدم ،اونم دانشجوعه ،اتفاقا تو دانشگاهمونم هست ولی اصلا شخصیتش خیلی عجیبه ،ازینا ک هیچی نمیشه ازش فهمید.هعی .نظری ندارین ؟معیارتون چی بود واسه ازدواج...؟اصلا اون سواله که گفتم رو جواب دادین ؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگم دیگه...بهش مربوط نیس ...در حالتی...اصن داشتی یا نداشتی...بهش مربوط نیس

شما خودت پسری ؟

نمیدونم میگن بهم باید میگفتی داشتی یا نه ....

یه جورایی نمیدونم اصن ...تو بودی نمیپرسیدی ؟

شما خودت پسری ؟ نمیدونم میگن بهم باید میگفتی داشتی یا نه .... یه جورایی نمیدونم اصن ...تو بودی نمی ...

بله پسرم..

من به هیچ وجه نمیپرسم...ببینید در عصر قرون وسطی زندگی نمیکنیم..

این موضوع خیلی خصوصیه...و سوالایی مربوط به گذشته آدما نباید پرسید...بی ادبیه

کاربر قدیمیم

عزیزم خواهر گلم

کوچکتر از آنم که بخام  کسی را نصیحت کنم

اما جایی خواندم خداوند کریم 

همه چیز را جفت آفرید دو گوش

دوست دوپا دودست 

اما یک بینی یک قلب و یک دهان آفرید یعنی ای بشررر بگرد و همدم و همزبان خودت را پیدا کن.باکسی ازدواج کن که باهاش احساس آرامش و  راحتی داشته باشی واز هیچی نترسی 

اخلاقش خوب باشه.خود دختر عموی من آنچنان دختر پر ادایی بود و خواستگاران زیادی وخیلی خوبی داشت در نهایت با یه پسر خیلی معمولی ازدواج کرد هر موقع ازش میپرسید چرا لبخند میزد و میگفت چون باهاش خوشبختم و احساس خوب و آرامش دارم و همین کافیه برام....

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
شما خودت پسری ؟ نمیدونم میگن بهم باید میگفتی داشتی یا نه .... یه جورایی نمیدونم اصن ...تو بودی نمی ...

بعضیا حساسن .دیگه میخاسه نشه .فراموش کن تمام گذشته را شما یه دختر با ارزش هستید با چندین خواستگار که نمیدونی کدوم مناسبه 

کدوم نیست .ازدواج حداقل تو این دوره زمونه هندونه دربسته س .ببین گلم یادمه یکی از آشناها همیشه هندوانه های شیرین و خوشمزه وقرمز را انتخاب میکرد و میگفت من هندونه شناس خوبیم 😂میگفت قبل از انتخاب به محل کنده شدن هندنه از بوته یعنی سر هندوانه خوب توجه میکنم و به خط و خطوط هندونه چند بارم میزنم با دست به هندونه و بعدم انتخاب میکنم حالا شما و طبق حدیث امام علی که انسانهارا مورد آزمایش قراردهید ببینید چگونه اند پس حواستا شش دونگ جمع کن .ببین اصل و نسبش چیه.اخلاق و مرامش.وضعیت مالیش.و شغلیش.و از همه مهمتر دلتچی میگه 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....