برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
انشالله خوب میشید به منم گفتن کیست ۴ سانتی تخمدان داری نمیدونم نوعش چیه خیلی نگرانم
نگران نباش فقط پیگیرش باش
فعلا که این ماه شروع کردم به خوردن قرص ضدبارداری به تجویز دکتر اخر دوره باید سونو بشم...شما ضدباردا ...
به مننداد دکتر چون قند خونم رو بالا میبرد من داروی دیگه ای داده بهم منتظرم ی دکتر خوب پیدا کنم بعد برم پیشش
سلام فندق جون ،دیدم گفتین گروه ختم قران وصلوات دارین،همسرم راننده هست تو جاده،خیلی دلم بی قراری میکنه،اصلا هیچی از زندگیم نمیفهمم،میشه برام ختم صلوات بذاری،دلم آروم بشه و همسرم به سلامتی بره و برگرده😔🥺
سلام فندوق خانوم نمیدونم هنوز تو نی نی سایت هستید یا نه،داشتم خاطره زایمانتون رو تو یکی از تایپیک ها میخوندم.میشه اگه پیاممو دیدید تو گروهتون برا مادر شدن منم دعا کنید...ممنونم
ممنون میشم برای مادر شدنم دعا کنید🌸به برکت صلوات بر محمد و آل محمد؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸