2777
2789

من رویان رفتم دوبار انتقال دارم منفی شد.یه انتقال دیگه م دارم اما نمیخوام برم دیگه.میخوام برم مرکز مام که میگن از همه جا بهتره.اما باز استرس دارم

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

من سومین انتقالم تو رویان مثبت شد

مام میگن از وقتی نصر رفته خیلی بی نظم شده

دکترتون کیه تو رویان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

کجایین تهران

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم پرونده هم تشکیل دادم.ولی ادامه ندادم‌دکترش گفت باید زیر ۸۰باشی عمل کنم.منم.نبودم‌ولش کردم.دکتر نصر دکترم بود

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.

مام‌ زیاد تعریفشو میکنن ، تیم دکتر نصر هستن

اگه ناراحت نمیشید میشه بگید مشکلتون چیه؟ البته اجباری تو پاسخ نیس

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
من سومین انتقالم تو رویان مثبت شد مام میگن از وقتی نصر رفته خیلی بی نظم شده دکترتون کیه تو رویان

من تهران نیستم یه مرکز تو شهر خودمون زیر نظر رویان

من رفتم پرونده هم تشکیل دادم.ولی ادامه ندادم‌دکترش گفت باید زیر ۸۰باشی عمل کنم.منم.نبودم‌ولش کردم.دک ...

وزن؟؟من۷۴م

من تهران نیستم یه مرکز تو شهر خودمون زیر نظر رویان

اها

نه من رویان تهران میرفتم

بنظرم ابن سینا و رویان خوبن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

مام‌ زیاد تعریفشو میکنن ، تیم دکتر نصر هستن اگه ناراحت نمیشید میشه بگید مشکلتون چیه؟ البته اجباری ت ...

اره خودمم دکتر نصر میگم برم.نه چرا ناراحت شم.مشکل تحرک اسپرم شوهرمه

منم هم تعداد هم تحرک هم مورفولوژی شوهرم مشکل داره

خودمم پلی کیستیکم که گفتن وزن کم کن و کردم ۲۱ کیلو

به ما هم گفتن ای وی اف 😔

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
منم هم تعداد هم تحرک هم مورفولوژی شوهرم مشکل داره خودمم پلی کیستیکم که گفتن وزن کم کن و کردم ۲۱ کیل ...

انشالله خدا کمکت کنه.از لحاظ روحی تو این راه آدم داغون میشه

عزیزم نصر ایران‌نیست