الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برو گل فروشی ک قراره ماشین تونو گل بزنن ی دستبند با دسته گلت ست کن
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ولی چون عروس پاییزی از گلای رنگ پاییزی استفاده کنی خیلی ناناز میشهه
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
به نظر من خزه طرف ما عروس شب عروسی یه دستش ساعته ، یه دستشم دستبند سرویس طلا
اره خب با دستی ک طلا داشته باشه خزه ، طرف ما ی دست دستبند گله اون یکی النگو حالا یا ریز یا تک پوش ،دیگ نباید دستبند طلا بندازی
لباسم استین داره با دستبند جالب نمیشه یه دسته گل ساده دوست دارم چون لباسمم ب شدت ساده اس
وای منم استین دار پوشیده بودم خیلی قشنگ میشه 😍 البته زمان من دستبند گل نبود خخ