2777
2789

اسی خواهرشوهرت بهت حسادت میکنه.حرص میخوره که چرا من جداشدم اونوقت این سرزندگیشه.بنظرم کاری نکن موفق بشه زندگیتو خراب کنه.اصلا دایورتش کن و رابطه ی خودت و شوهرتو تقویت کن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرک نداره ثابت کنه  تا اونو سین کرد باید پاک کنه عکسو

آره.ولی تا بازش میکنی یکسره میره تو گالری گوشی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
آره.ولی تا بازش میکنی یکسره میره تو گالری گوشی.

اگه خودش پاک کنه از گالری اون پاک میشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
بخدا انقدر گريه كردم من تو اين شهر غريبم خانوادم تربت حيدريه هستن  😔شوهرمم سركار بود ديگه ...

سلام به نظر من از این فرصت استفاده کن..............بزار خواهرشوهرت قهر بمونه .........دیگه نیان خونت.............هیچی هم به همسرت نگو...........بهتر که ناراحت شد...........اون ویز هم نشنیده بگیر مگه الکیه که تو را طلاق بده.........مطمین باش هرچقدر شوهرت ادم بدی باشه اینقدر دوراز جون احمق نیست یه زندگی چندین ساله را بپاشونه ............بزار تا به خودش ثابت بشه خواهرش مشکل داره.......بیخود به بچه بی احترامی کردن..........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387
بخدا انقدر گريه كردم من تو اين شهر غريبم خانوادم تربت حيدريه هستن  😔شوهرمم سركار بود ديگه ...

فداتشم ناراحت نباش خوشگلم تازه جوونی 

ب خودت برس تا این چشای خواهر شوهرت در بیاد

ب خونت برس ب خودت برس تیپ بزن با شوهرت برو بیرون 

زیاد ب خانواده شوهرت محل نده مخصوصا اون عجوزه و دختراش 

ولی تا میتونی جلوشون با شوهرت خوب باش و تیپ بزن تا چشاشون در بیاد مخصوصا خواهر شوهر

برین مسافرت خانوادگی با بچه هاتون عکس بزار استوری بسوزن وای اون لحظه چ حالی میده وقتی بسوزه اون عجوزه  شوهرت هم کم کم درست میشه انشالله وقتی بهش توجه کنی... 

باهم دردهامونو ب خواب میسپاریم:)🕊🌈

اسی چرا بچتو نبردی عمل؟زیر ۳ سالگی هم عمل میکنن. بیارش تهران بیمارستان فارابی پیش دکتر اکبری.بچتو میکنه سالم سالم اصلا کسی نمیفهمه قبلا انحراف داشته‌.

اگه خودش پاک کنه از گالری اون پاک میشه

آها.فکر خوبیه

سلام به نظر من از این فرصت استفاده کن..............بزار خواهرشوهرت قهر بمونه .........دیگه نیان خونت ...

😔شوهرم تابحال٢بار بهم گفت اگه باهات زندگى ميكنم فقط به خاطر دخترامه😔تازه مهريه امم ٥سال پيش بهم داد با يه سهم زمين گفت اينم هم ارثيه ات هم مهريه ات 

😔شوهرم تابحال٢بار بهم گفت اگه باهات زندگى ميكنم فقط به خاطر دخترامه😔تازه مهريه امم ٥سال پيش بهم دا ...

عزیزم..........قربون دلت برم..........خدا پشت و پناهت باشه..........غصه نخور.........

مامان ترنم سابق......عضویت 1387

نمیدونم چرا این فکر افتاد تو ذهنم  ک  بری باشوهرت انقد خوووووب بشی  براش دلبری کنی   و  خلاصه حسابی   بهش برسی  ن از نظافت و اینا ن  از لحاظ دیگ   دیگ هی عشوه گری کنی  تا کامل بیاد تو دستت بعد  همه اشونو ب خاک ب نشونی الهی ب حق همون خدایی ک اینا رو میبینه هر  خواهر تو زندگی برادرش  موش میدوئونه  خدا  لالش  کنه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
😔شوهرم تابحال٢بار بهم گفت اگه باهات زندگى ميكنم فقط به خاطر دخترامه😔تازه مهريه امم ٥سال پيش بهم دا ...

عزیز دلم ناراحت شدم. یه خانم دیگه یی هم بود اونم شوهرش نظامی بود میگفت بهم خیانت میکنه میگفت بداخلاقه. نمیدونم اگه فک میکنی به شوهرت بگی بعد میشه دعوا و ناراحتی چیزی نگو.

🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁