2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون ر ا ب ط ه از پشت این مشگل رو حل می کنه یعنی  گشاد میشه

نه تازه بدترش میکنه مشکل سایز نیست ک مشکل از داخل روده اس این کاری ک شما گفتی تازه مشکلات رو بیشتر میکنه پاره شدن مویرگهای اطراف مقعد یکیشه ک دفع رو دردناک میکنه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من یه بار مثل تو شدم اسی بخدا از درد زایمان برام بدتر بود کم‌مونده بود جیغ بزنم

بدترین درده🥲من دو بار زایمان طبیعی داشتم‌برای زایمان اصلا ب اندازه ی یبوست ماههای اول بارداری اذیت نشدم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
بدترین درده🥲من دو بار زایمان طبیعی داشتم‌برای زایمان اصلا ب اندازه ی یبوست ماههای اول بارداری اذیت ...

اره واقعا خیلی سخته درکت میکنم 😞😅

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

استارتر چه کردی که خوب شدی؟ 

من از ظهر برا اولین بار اینجوری شدم، دارم میمیرم شیاف گلیسیرین ساعت6گذاشتم 2ساعت بعد بی اختیار بهم فشار میومد از فشارهای زایمان بدتر خیلی بدتر

شقاق هم دارم خداروشکر تا الان با اینهمه فشار خونریزی نکردم

یعنی تمان رودهام و رحمم از پرینه و مقعد و واژن داره میزنه بیرون