2777
2789
عنوان

خانمها یه سوال درباره کرونا

82 بازدید | 12 پست

سلام.خانمها من دوشب پیش تب ولرز خیلی شدیدی داشتم و بدن درد . رفتم دکتر سرم زدم و امپول دیشبم تست کرونا دادم. تبم قطع نشده فقط کمتر شده و سردرد و درد کتف و کمر زیاددارم مزه دهانمم تلخه. ولی گلو درد و سرفه اصلا ندارم. تاحالا کسی بدون گلودرد فقط با تب و سردرد مثبت بوده از شما؟ ازدیشب بچه ام گریه میکنه بغل میخواد نمیزارم بیاد طرفم دلم کبابه براش

سلام گلم همسرم پزشکه میگه به احتمال زیاد کروناست 

استراحت کنین 

قرنطینه کنین 

مایعات گرم خیییییلی زیاد بخورین

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کردین دوستم ممنون ازشما و همسرگرامیتون

خواهش میکنم گل

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
سلام گلم.تایپیکتدرباره مشکل پوست رو خوندممنم نوزادم دوماهشه.دقیقا مشکل بچه شماروپیدا کرده. ایکتیوز ...

سلام ...بچه من الان چهارسال و نیم هست ایکتیوز هیچ درمانی نداره فقط مرتب باید بدنش با کرم یا پمادی که دکتر میده چرب باشه. زمستونها یه کم بیشتره چون سرما خشکی میاره. همین دیگه پوستش خیلی خشکه شکم و دست و پاهاش مثل کاغذه بچه ام...هرجا هم میرم کسی میبینه میپرسه  ولی یادگرفتم پرسیدنشون مهم نباشه برام.

سلام ...بچه من الان چهارسال و نیم هست ایکتیوز هیچ درمانی نداره فقط مرتب باید بدنش با کرم یا پمادی که ...

مرسی از پاسخت عزیزم.والا  دکتر گفت خیلی خفیفه و گفت تو بلوغ با چرب شدن بدنش‌کمترم میشه.

بچه شما از همون بدو تولد مشخص بود کل بدنشون این بیماری رو داره؟

ببخشین هی سوال رو میپرسم.

همه ش نگرانم تو صورتش نیاد فعلا چیزی تو صورتش نیس.

دکترم گفت نهایتا ب ساق پاش برسه و اونجا پوست پوست بشه اما خب نگرانم.

الان فقط شکمش خشک میشه دکتر اولم تشخیص نداد گفت خشکه پوستش بعد که یه کم دقت کرد گفت ایکتیوز ولگاریس خفیفه.فعلا که فرقی با نوزادهای عادی ندارهمیشه بیشتر از نوزادی بچه تون بگین؟

مرسی از پاسخت عزیزم.والا  دکتر گفت خیلی خفیفه و گفت تو بلوغ با چرب شدن بدنش‌کمترم میشه. بچه شم ...

بجه منم همین بود بدن خشک و سرش هم پوسته پوسته بود الان ۵ سالشه دست و پاهاش کاملا خشک شکمش خشک سرش پوسته داره درمانشم فقط چرب کردن و مرطوب نگه داشتنه درمانم نداره. برادرمم داشت الان ۳۵ سالشه بهترشده ولی هنوز خشکه

بجه منم همین بود بدن خشک و سرش هم پوسته پوسته بود الان ۵ سالشه دست و پاهاش کاملا خشک شکمش خشک سرش پو ...

مرسی از پاسخدهیت عزیزم.یعنی بهتر از نوزادیش نشده؟اخه الان بدجور بدن پسرم خشکه در حدیکه دورنگ میشه پوستش

یعنی حتی پوسته پوسته شدن سرش بهتر نمیشه؟

نه عزیزم‌متاسفانه بچه من بدتر شده ان شاءالله بچه شما روز به روز بهتربشه. پوسته پوسته سرش یه فصلایی شدیده یه فصلایی کمه ولی شکم و پاهاش خیلی بده متاسفانه