2777
2789
عنوان

خانومااا

126 بازدید | 15 پست

کسی بوده با خوردن لتروزول همون ماه اول باردار بشه؟؟؟

من قبل اقدامم پریودی هام منظم بود ولی از وقتی اقدام کردم بعضی وقتها عقب میندازم 

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستین 😢😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بزرگه ایشالا زودی برات میگیره

پیاز درمانی بکن تو اینترنت بگرد چطوریه بادکش گرم رحم بزار دو سین ناشتا بخور به شوهرتم جنسینگ خرنوب بده ایشالا تا یکی دوماه دیگه میلی خبر نی نی دار شدنتو میدی

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

اره منم ماه اولی که اقدام کردم تا دو هفته پریودم عقب انداختم فک کردم باردارم ولی ماه چهارم خداروشکر باردار شدم 

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
خدا بزرگه ایشالا زودی برات میگیره پیاز درمانی بکن تو اینترنت بگرد چطوریه بادکش گرم رحم بزار دو سین ...

حتما گلم 

اره منم ماه اولی که اقدام کردم تا دو هفته پریودم عقب انداختم فک کردم باردارم ولی ماه چهارم خداروشکر ...

خدارو شکر واسه منم دعا کن 😢😢😢

خدارو شکر واسه منم دعا کن 😢😢😢

انشالا که همین ماه بارداری عزیزم😘

قبل اقدام سونوگرافی رحم و تخمدان دادی؟

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍
انشالا که همین ماه بارداری عزیزم😘 قبل اقدام سونوگرافی رحم و تخمدان دادی؟

نه سونگرافی نرفتم ولی آزمایش کلی دادم 

نه سونگرافی نرفتم ولی آزمایش کلی دادم 

کاش میرفتی سونو میدادی 

حالا همین ماه از کیت استفاده کن روز تخمک گزاریتو میدونی خیلی خوبه 

کاش میرفتی سونو میدادی  حالا همین ماه از کیت استفاده کن روز تخمک گزاریتو میدونی خیلی خوبه  ...

آره روز تخمک گذاریم کاملا مشخصه هم دل درد خفیف دارم هم ترشح زیاد 

آره روز تخمک گذاریم کاملا مشخصه هم دل درد خفیف دارم هم ترشح زیاد 

انشالا که همین ماه باردار میشی خبر خوش بهمون بدی عزیزدلم😍😍😍😍