2821
2789
عنوان

رازیانه بخورم؟؟؟

339 بازدید | 18 پست

باردار نیستم پریودم پونزده روز عقب افتاده الانم که فقط دوروزه لک بینی دارم خبری از خونریزی نیست.رازیانه دم کنم بخورم خونریزیم زیاد میشه؟؟ضرر نداره؟؟؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فقطداین ماه اینطور شدی؟یا چدماهه

فقط این ماه بی سابقه بوده من همیشه منظمم.فقط ماه قبل عنبر نسا لعنتی رو دود دادم فک کنم مال اون بود

رازیانه تو پریودی خوب نیست. اگه لک قهوه ای داری شاید از لانه گزینیه. بی بی چک زدی؟

ارع منفیه.همه رحم وشکمم تیر میکشه خونریزی ندارم را ضرر داره؟پس چیکار کنم درست پریود شم راحت شم

فقط این ماه بی سابقه بوده من همیشه منظمم.فقط ماه قبل عنبر نسا لعنتی رو دود دادم فک کنم مال اون بود

واکسن نزدی؟

من‌بعد از واکسن برای اولین بار تو عمرم عقب انداختم.برای بعضی ها اختلال پریود می ده.رازیانه هم نخور چیزای گیاهی هم بی عوارض نیستن .من رفتم دکتر بهم آمپول داد و گفت اگر بازم تکرار شد بررسی می کنیم که دلیلش چیه

واکسن نزدی؟ من‌بعد از واکسن برای اولین بار تو عمرم عقب انداختم.برای بعضی ها اختلال پریود می ده.رازی ...

اخه دز دوم واکسن و چهار روز پیش زدم.قبلی هم که ۲۸روز پیش

اخه دز دوم واکسن و چهار روز پیش زدم.قبلی هم که ۲۸روز پیش

منم ۱۵روزه عقب انداختم اول فکر کردم باردارم،ازمایش و بی بی چک منفی شد،یه عالمه دمنوش خوردم دو روز لک داشتم فقط،بعدش رفتم دکتر سونو نوشت،چهار تا پروژسترون برام نوشت دیروز دوتا زدم امروزم دوتا،ببینم ۱۲روز دیگه پریود میشم یا نه🙄

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز