2777
2789
عنوان

رازیانه بخورم؟؟؟

327 بازدید | 18 پست

باردار نیستم پریودم پونزده روز عقب افتاده الانم که فقط دوروزه لک بینی دارم خبری از خونریزی نیست.رازیانه دم کنم بخورم خونریزیم زیاد میشه؟؟ضرر نداره؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه تو پریودی خوب نیست. اگه لک قهوه ای داری شاید از لانه گزینیه. بی بی چک زدی؟

ارع منفیه.همه رحم وشکمم تیر میکشه خونریزی ندارم را ضرر داره؟پس چیکار کنم درست پریود شم راحت شم

فقط این ماه بی سابقه بوده من همیشه منظمم.فقط ماه قبل عنبر نسا لعنتی رو دود دادم فک کنم مال اون بود

واکسن نزدی؟

من‌بعد از واکسن برای اولین بار تو عمرم عقب انداختم.برای بعضی ها اختلال پریود می ده.رازیانه هم نخور چیزای گیاهی هم بی عوارض نیستن .من رفتم دکتر بهم آمپول داد و گفت اگر بازم تکرار شد بررسی می کنیم که دلیلش چیه

واکسن نزدی؟ من‌بعد از واکسن برای اولین بار تو عمرم عقب انداختم.برای بعضی ها اختلال پریود می ده.رازی ...

اخه دز دوم واکسن و چهار روز پیش زدم.قبلی هم که ۲۸روز پیش

اخه دز دوم واکسن و چهار روز پیش زدم.قبلی هم که ۲۸روز پیش

منم ۱۵روزه عقب انداختم اول فکر کردم باردارم،ازمایش و بی بی چک منفی شد،یه عالمه دمنوش خوردم دو روز لک داشتم فقط،بعدش رفتم دکتر سونو نوشت،چهار تا پروژسترون برام نوشت دیروز دوتا زدم امروزم دوتا،ببینم ۱۲روز دیگه پریود میشم یا نه🙄

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨