سلام بچها، از اونجایی ک خودم خیلی میترسیذم و نظرات منفی زیادی خوندم درمورد عکس رنگی گفتم تجربه مو باهاتون به اشتراک بزارم
عکس رنگی واسه این تجویز میشه ک انسداد لوله و چسبندگی شناسایی و درصورت نیاز درمان بشه هزینه ش بصورت آزاد 530 تومن بود که یه سری هم دارو و وسیله مینویسه بگیری اونم ازاد شد 115 ت،
برای این عکس روی میزی دراز میکشید که شبیه میز رادیولوژیه و شبیه ب تخت معاینه زنان نیست،
دردش شبیه درد پریودیه و کمی بخاطر اون چیزایی ک داخل واژن میشه احساس ناراحتی میکنیم ک اونم بنظرم قابل تحمل بود شبیه معاینه کردنه یکم عمیق تر😑یعنی چون من محور رحمم معکوسه گفت یکم اذیت شدی وگرنه اینقدرا طول نمیکشه ک بازم میگم همونم قابل تحمل بود،
مایعی رو به نام مایع حجاب با سرنگ به داخل واژن تزریق میکنن ک بخاطر تزریقش دردی در حد چند ثانیه داره ک اونم مثل دل درد های پریودیه، وفتی تزریق کرد گفت چند ثانیه نفس نکشمو تکون نخورم تا عکس بگیرن، همین دیگه تموم،
مایعی ک داخل واژن تزریق میشه اگر به سمت لوله ها و رحم حرکت کنه و داخلشون بره یعنی مشکلی نداریم ولی اگر چسبندگی یا انسداد داشته باشیم این مایع حجاب نمیتونه حرکت کنه و همونجا میمونه ک توی عکسم مشخص میشه همونجام جوابشو بهتون میگه.
من خیلی میترسیدم و این ترسم باعث شد ک برام دیر بگذره تموم لحظاتش اما در کل از آماده شدن تا عکسبرداری کلا 15 دقیقه طول کشید
و در اخر این که من هیچ مشکلی نداشتم و تازه متوجه شدیم این 1 سال و نیم بیخود دارو میخوردمو توی فشار بودم چون فهمیدیم مشکل از جای دیگه بوده... اونم بخاطر جواب غلط یه آزمایشگاه این همه وقتو از دست دادیم جدای هزینه هایی ک کردیم
توی تاپیک بعدی درمورد ازمایش اسپرم همسرم میگم