2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم و تجربه ی من و هزینه ش

139 بازدید | 14 پست

سلام بچها، از اونجایی ک خودم خیلی میترسیذم و نظرات منفی زیادی خوندم درمورد عکس رنگی گفتم تجربه مو باهاتون به اشتراک بزارم

عکس رنگی واسه این تجویز میشه ک انسداد لوله و چسبندگی شناسایی و درصورت نیاز درمان بشه هزینه ش بصورت آزاد 530 تومن بود که یه سری هم دارو و وسیله مینویسه بگیری اونم ازاد شد 115 ت، 

برای این عکس روی میزی دراز میکشید که شبیه میز رادیولوژیه و شبیه ب تخت معاینه زنان نیست، 

دردش شبیه درد پریودیه و کمی بخاطر اون چیزایی ک داخل واژن میشه احساس ناراحتی میکنیم ک اونم بنظرم قابل تحمل بود شبیه معاینه کردنه یکم عمیق تر😑یعنی چون من محور رحمم معکوسه گفت یکم اذیت شدی وگرنه اینقدرا طول نمیکشه ک بازم میگم همونم قابل تحمل بود، 

مایعی رو به نام مایع حجاب با سرنگ به داخل واژن تزریق میکنن ک بخاطر تزریقش دردی در حد چند ثانیه داره ک اونم مثل دل درد های پریودیه، وفتی تزریق کرد گفت چند ثانیه نفس نکشمو تکون نخورم تا عکس بگیرن، همین دیگه تموم، 

مایعی ک داخل واژن تزریق میشه اگر به سمت لوله ها و رحم حرکت کنه و داخلشون بره یعنی مشکلی نداریم ولی اگر چسبندگی یا انسداد داشته باشیم این مایع حجاب نمیتونه حرکت کنه و همونجا میمونه ک توی عکسم مشخص میشه همونجام جوابشو بهتون میگه. 

من خیلی میترسیدم و این ترسم باعث شد ک برام دیر بگذره تموم لحظاتش اما در کل از آماده شدن تا عکسبرداری کلا 15 دقیقه طول کشید

و در اخر این که من هیچ مشکلی نداشتم و تازه متوجه شدیم این 1 سال و نیم بیخود دارو میخوردمو توی فشار بودم چون فهمیدیم مشکل از جای دیگه بوده... اونم بخاطر جواب غلط یه آزمایشگاه این همه وقتو از دست دادیم جدای هزینه هایی ک کردیم

توی تاپیک بعدی درمورد ازمایش اسپرم همسرم میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا‌ برای‌ من‌ انقدر‌ دردناک‌ بود‌ کل‌ ازمایشگاه‌ رو‌ گزاشتم‌ روی‌ سرم‌ انقدر‌ جیغ‌ زدم‌ شوهرمم‌ گریه‌میکرد‌  ولی‌ لوله‌ باز‌ نشد

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

واسه من که دردش خیلی بد بود مخصوصا بعدش هر چی مسکن میخوردم فایده نداشت یعنی مردم و زنده شدم به معنای واقعی

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

گلم درمورد نحوه وقت گرفتن و خرید داروهاهم میگی؟دکتر داروها رومینویسه یا مرکز سونوگرافی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اتفاقا‌ برای‌ من‌ انقدر‌ دردناک‌ بود‌ کل‌ ازمایشگاه‌ رو‌ گزاشتم‌ روی‌ سرم‌ انقدر‌ جیغ‌ زدم‌ شوهرمم‌ ...

علت انسداد چی بود

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
علت انسداد چی بود

معلوم‌ نمیشه‌که

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌
اتفاقا‌ برای‌ من‌ انقدر‌ دردناک‌ بود‌ کل‌ ازمایشگاه‌ رو‌ گزاشتم‌ روی‌ سرم‌ انقدر‌ جیغ‌ زدم‌ شوهرمم‌ ...

بله منم شنیدم اگر چسبندگی باشه یا انسداد لوله درد زیادی داره متاسفانه❤️

گلم درمورد نحوه وقت گرفتن و خرید داروهاهم میگی؟دکتر داروها رومینویسه یا مرکز سونوگرافی

مرکز سونو گرافی مینویسه، دو تا 5 روز بعد از تموم شدن سیکلت باید بری و اینکه نبایدم رابطه داشته باشی، اگرم متفورمین میخوری نباید از 1 روز قبل و دو روز بعد از عکس مصرف کنی، واسه وقت گرفتنم من صبح زنگ زدمو عصر رفتم

داروهاسشونم بیمارستانیه و مارو فرستادن بیمارستان میلاد بخریم بقیه داروخانه ها نداشتن، چیز خاصیم نبود همون ابزار و وسایله ک واسه عکس لازم بود و انتی بیوتیک و مفنامیک اسید

نه منطورم حدس خودتونه عفونت داشتین قبلا عمل کردین یا...؟

اپاندیس‌ عمل‌ کردم‌ دو‌ تا‌ سقط‌ کورتاژ‌ داشتم

مرکز سونو گرافی مینویسه، دو تا 5 روز بعد از تموم شدن سیکلت باید بری و اینکه نبایدم رابطه داشته باشی، ...

من این ماه باید میرفتم که نشد افتادماه بعد اینقدر ادمو ترسوندن استرس دارم

من این ماه باید میرفتم که نشد افتادماه بعد اینقدر ادمو ترسوندن استرس دارم

منم میترسیدم اینقدر بد شنیده بودم که موقع انجام کارشون بدنم ب وضوح میلرزید! با اینکه خیلی بد نبود ولی بخاطر اینکه میترسیدم بد گذشت