2777
2789

حدود۵ماه پیش ی بحثایی شد (برادر شوهرم میگف یخورده از وام ازدواجتونو بده ب من خونه بخرم بعد یواش یواش بهت میدم ) بعد ماتم قرار بود وسایل بخریم.. بعدش برادر شوهرم ب شوهرم گفته بود ک پدرزنت تورو مسخره کرده ک پولتو حروم کنی همه ی پولتو ازت بگیره و وسایل بخره (با اینک بابام اولا حق داره نظر بده بعدشم ما خودمون خواستیم ک وسایل بخریم) بعد یکروز ب شوهرم پیام داد هروقت تنها شدی خونه نبودی زنگ بزن منم دیدم پیامشو (میدونستم راجب زندگیه منه) ضبط مکالمه نصب کردم براش و بعد ک شب گوش دادم (ب بابام فحش داده بود.. میرینم تو دهن پدرزنت و ریدم ب هیکلشون و عوضیه و ...) منم عصبی شدم ک بابام اونهمه ب اون خوبی کرد حالا اینارو میگه 

بعد ب بابام گفته بود چک بده بهم (زمین میگیرم سریع بهت پس میدم) منم ب بابام گفتم نده بابام گف ن ادمه خوبیه گفتم ن نیس بعد مجبور شدم مکالمشونو نشون بابام بدم 

بابامم بهشون گفته بود من شنیدم نشسته اینجوری گفته 

تا بحال نگفته بود ک من اینکارو کردم 

حالا دیشب بحث پیش اومد بابام ب شوهرم گف من مکالمتونو گوش دادم همینارو ب تو گفته بود 

حالا شوهرم عصبیه ک اینکارو کردم 

عجب کردم خب بابامه بهش بی احترامی شده 

بعدشم اگ ب من مربوط نبود اینکارو نمیکردم راجب زندگی خودم بود 

حالا شوهرم میگه غلط کردی ب گوشی من نصب کردی 

وقتی هیچی ب ادم نمیگه چیکا کنم... 

با مامانش سر من دعوا کرده بود بهم نگفته بود بعد مامانش رید ل هیکلم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین به بابات بگو غیر از پسر دختر خودش واسه هیچ احدی حتی برادر خودش نباید چک بده

برادر شوهرم جای بابام روی خوش نشون میداد بابامم فک میکرد ادمه خوبیه برا همین مجبور شدم این مکالمه رو نشون بابام بدم 

شوهرت باید میزد دهن داداشش

حالا ک داره میزنه دهن من 

ببینم دارن ب بابام ک جز خوبی براشون کاری نکرده اینجوری میگن من ساکت بمونم 😣

بابام بهش زنبور مجانی داد حمایتش کرد تازههه سه ساله مستاجره بابامه مجانی (برادر شوهرم یکی از اشناهاس ) 

الان دیگه کاری نمیشه کرد ولی خدایی به شوهرت بگو چطور میتونه با این افتضاح بالا آمده دست پیش بگیره&n ...

شوهرم نمیدونه من چرا برای گوشیش ضبط مکالمه نصب کردم و نمیدونه چرا ب بابام گفتم 

اونموقع بهش میگفتم بهش بگو زیاد زر نزنه مامانم بهم میگفت ب تو چه هرچی داداشم میگه ب تو ربطی نداره من بخوام بهش کمک می کنم هیچ احدی نمیتونه جلومو بگیره 

الان دیگه کاری نمیشه کرد ولی خدایی به شوهرت بگو چطور میتونه با این افتضاح بالا آمده دست پیش بگیره&n ...

ب شوهرم پیام بدم اینارو بگم یا اومد خونه بحرفم  باهاش؟ خونه بابام ایناییم (تو عقدم هنوز)بعد نمیخوام صورت بهم بریزه

🥺من فقط نمیخواستم سر بابام کلاه بره  و بهش بی احترامی شده بود و من نمیتونستم اینو هضم کنم&nbs ...

من بودم جدا میشدم

مه بلد نویم بی وفایی،یه تقاص سادگیمه،زخمه که نایدم وقلبم،یادگار عاشقیمه،آرام گیانم چیه...روح وروانم بردیه.........🙂..توی تاپیکای سمی تگم کنید مرسی😁