2777
2789
عنوان

همه میگن واکسن بزن 😔

306 بازدید | 28 پست

باردارم وحشت دارم از واکسن زدن میترسم برا بچم ضرر داشته باشه، از طرفی خانواده خودم و خانواده شوهرم و خود شوهرم گبر دادن باید بزنی هرروز زنگ میزنن زدی؟ 

من یکماهه دارم میپیچودم بهانه میارم نمیدونم چیکار کنم

با دکتر مشورت کن

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

کاری به واکسن زدن و نزدن ندارم ولی تصمیمیه که به خودتون مربوطه

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۷۲ میلیون دوز واکسن تو کشور تزریق شده ،پزشکا هم توصیه میکنن باردارا بزنن  پس نگرانی نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
دکترم میگه بزن  ولی باز میترسم چون چیز جدیدی هست و هنوز تحقیقات کامل نشده رو این موضوع

😐😐 شما دکتری یا دانشمند یا دارو ساز.؟   وقتی این همه نفر زدن همه توصیه میکنن یعنی چی   از وقتی هم که مردم واکسن زدن واقعا وضع بهتر شده

با حرفاشون منو تحت فشار میذارن

سخته امیدوارم خدا کمکتون کنه

اگه نریزن سرم من با زدن واکسن مخالفم

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
دکترم میگه بزن  ولی باز میترسم چون چیز جدیدی هست و هنوز تحقیقات کامل نشده رو این موضوع

از دکترت بیشتر بلدی؟ نه!

نمیشه که دلبخواهی به پزشکی اعتماد کنی، هر جا ترجیح دادی و هر جا نه

دکترت میگه اوکیه پس سریع تر برو بزن قالشو بکن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!