2777
2789
عنوان

همه میگن واکسن بزن 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست

میدونی احتمال کرونا و دورازجون همه مرگ مادرباردار بیشتر از مرگ با واکسنه؟

واسه چی مقاومت میکنی وقتی ادم هرلحظه ممکنه کرونا بگیره و جونش به خطر بیفته

حداقل با واکسن این خطرو کم کن

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐 شما دکتری یا دانشمند یا دارو ساز.؟   وقتی این همه نفر زدن همه توصیه میکنن یعنی چی   ا ...

بله من خودم همه رو تشویق میکنم بزنن و موافق واکسنم، ولی بخاطر بارداریم ترس دارم فقط

از دکترت بیشتر بلدی؟ نه! نمیشه که دلبخواهی به پزشکی اعتماد کنی، هر جا ترجیح دادی و هر جا نه دکترت ...

کاش بتونم دلمو یه دله کنم برم بزنم 

خودمم کلافه شدم نمیتونم تصمیم بگیرم 🙄 دکترا میگن بزن میایم تاپیکای اینجا 98 درصد باردارا میگن نمیزنیم دودل میشم باز 

کاش بتونم دلمو یه دله کنم برم بزنم  خودمم کلافه شدم نمیتونم تصمیم بگیرم 🙄 دکترا میگن بزن میای ...

یعنی حرفای زنای نی نی سایتی برات موثق تره تا حرف دکتر؟

اینجا چندتا تاپیک چرت و پرت خرافاتی دیدی؟

دکترت تا حالا چندبار حرف خرافاتی زده؟

اینجا طرف تاپیک زده که مو قورت دادم مبادا دور گردن جنینم بپیچه خفه شه😐 (فرق معده و رحم رو نمی دونن بعضیاشون هنوز)، بعد به حرف اینا گوش می دی؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
یعنی حرفای زنای نی نی سایتی برات موثق تره تا حرف دکتر؟ اینجا چندتا تاپیک چرت و پرت خرافاتی دیدی؟ د ...

وای مو خیلی باحال بود😁😆

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

یعنی حرفای زنای نی نی سایتی برات موثق تره تا حرف دکتر؟ اینجا چندتا تاپیک چرت و پرت خرافاتی دیدی؟ د ...

😳😐🙄

نه موثق تر نیست، ولی گفتم تجربه خانمایی ک شرایط مشابه با خودم دارن رو بخونم 

درست میگین، نمیشه با این حرفا تصمیم گرفت 

عزیزم بسلامتی  تو چند هفته واکسن زدی

من زمانی ک اعلام کردن ۳۰هفته بودم فک کنم دفعه بعد ویزیت شدم دکترم تاییدذکرد۳۱هفته زدم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏