2777
2789

و بعدش طلاق میگیرن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

شک نکن آخرش ختم به طلاق میشه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا و رمال و جادو شاید جواب بده ولی پشت بندش صد جور گرفتاری میاره  

یکی از اشناها‌ دختره ۳۶سالش بود رفت پیش دعا نویس بختش زیر ۴۰روز‌ باز شد اما بنده خدا کلی گرفتاری براش پیش اومد سر بارداری تومور مغزی گرفت‌ بچه نوزادش و چند ماه ندید الانم‌ دهنش کج شده کچلش‌ کردن  مغزش و جراحی کردن  کلا گرفتار شده اینم  از شوهر با دعا نویس 

نمیگم  ربط داره  ولی میگم‌ چیزی و نباید به زور از خدا گرفت‌ 

یاد دنیا افتادم با تبلیغ دعانویسا

بازم تبلیغ کرده

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم