2777
2789
عالی 😍نظر خودت چیه میشع خودتم یه توضیحی بدی؟

سوره ص ایه 17/18 قبل و بعدشم ببین 

دربرابر چیزایی ک اذیتت میکنه صبور و شکیبا باش ک خدا حواسش بهت هست 

حضرت داوودو مثال زده ک خیلی ذکر میگفته و از گناه دوری میکرده با مقامی ک داشته ک حتی کوه ها هم.ذکر خدا رو میگن 

خلاصه ک خدا حواسش بهت هست پاداش صبوریتو میده توم خیلی باهاش رفیق باش بیشتر ذکر بگو و یادش باش  

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه والا اگ تو تاپیکام دیده باشی نوشتم مردم از دس حرفا مردم خیلی خوب بود مرسی اگرم خودت توضیحی نیت ...

اره بخدا دیدم خیلی باحال بود ک دقیقا اینطور اومد خلاصه ک اونا همه تو و خدا 💪🏻

💮اللهم عجل الولیک الفرج💮                               ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡                
مرسی گلم ممنونتم  😍😍نمیدونم چطور تشکر کنم ازت

از من چرا از خدا خواستم دل خودتو وصل کنه 😍♥

مووفق باشی 

خوشکلم میتونید بگیرید برام ❤

عزیزم با منی؟

اعلانتم میاد ولی اینجا مشخص نیس ک منو ریپلای کردی یا نه نمیدونم چرا قاطی کرده