2777
2789

توروخدا بگید چیزی نیس؟

احساس میگم چند دقیقه یب بار نمیدونم چطور بگم انگاد تو قلبم خالی میشه برا ۲ ثانبه باز خوب میشخ مثل چاله هوایی شده خالی میشه توش بعدخوب میشه اما امشب زیاد شد بگیدد توروخدا چیزی نیست من فورا میترسم😭😱😱

ب مامانم گفتم گفت نفس عمیق بکش نامزدمم نباید بفهمه اصا هاا درضمن واسه همینم شرلیط دکتر رفتتن ندارم اخه چیزیم نی سنی ندارم نمیددنم چرا اینجور شد میترسم چیزیم شه😭

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

چرا نامزدت نفهمه

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دور از جونت حس میکنی نمیتونی نفس بکشی الانه که خدای نکرده بمیری اره؟

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
فکرکنم بخاطراعصابه

اخه سنی ندارم اوج جوونیمه براهمین منم میگم مشکلی نیس همون اعصابه ن؟

اعصابمم خوبه ولی استرس دارم تو نامردیم دوس دارم زود تموم شخ و خلاصه استرس دارم گاهی الانم نزدیک پریودیمه اعصابم شدید حساس شده

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
اسی دور از جونت حس میکنی نمیتونی نفس بکشی الانه که خدای نکرده بمیری اره؟

اره عزیزم نفس میادا ولی قلبم هر چند دقیقه هُری خالی میشه انگاز مثل چاله هوایی😭ترسیدم

عزیزم استرس داری حساس شدی رو قلبت چیزی نیست نترس من یه تیرایی قلبم میکشید که از ترس تا خوده صبح با قران بالای سر و ایت الکرسی ووو.... سر میکردم یمدت از بس حساس شده بودم رو قلبم فک میکردم بغیر از صدای خودش صدای خس خس هم میده، اکو و...... همه چیم گرفتم گفتن مشکلی نداری، توام برو پیش متخصص فقط خیال خودت راحت کن. 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
چرا نامزدت نفهمه

نمیدونم انقد دیووونشم عاشقسم فقط میخوامم از دستش ندم پیگم فک نکنه مریضم بره🥺🥺

اره عزیزم نفس میادا ولی قلبم هر چند دقیقه هُری خالی میشه انگاز مثل چاله هوایی😭ترسیدم

منم خیلی وقته اینطورم به قول تو یه لحظه حس میکنم قلبم وایستاده بدنم از بیرون داغ میشه از تو یخ میزنا میگم الان تموم میکنم بعد چند دقیقه باز حالم  درست میشه منم خیلی میترسم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
منم ی مدت اینطوری میشم انگار برا ۲ ثانیه قلب نمیزنه یدفعه میزنه 

خب شما دکتر رفتی؟

نمیدونم انقد دیووونشم عاشقسم فقط میخوامم از دستش ندم پیگم فک نکنه مریضم بره🥺🥺

الهییی

ان شاالله ک چیزی نیس الکی خودتو نگران نکن

ابـــادان تسلیت💔🖤           ما به خیلیا رقص یاد دادیم ولی واسه  یکی دیگه قر دادن:)     صدای دلشوره آور سوت قطارصدای نفس های تند یک جامانده...و آسمانی که دست تکان می داد برای دلبرکی زیبا چشم ، که با قطار می رفتو چه غم انگیز می گریست آن ابر کوچک برای عاشقی که تنها یک دقیقه دیر رسیده بود...قدرشو ندونی قدرشو هستن بدونن!گرفتی چی میگم؟...آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...