2777
2789

سلام خانوما..اومدم اینجا یکم منو آروم کنین... شاید این چیزی که میگم خنده دار باشه برای همین هم تاپیک زدم کمکم کنین که بخاطر همچین چیزی گریه نکنم..اشکام بند نمیاد و الان بدم میاد از شوهرم.. من حامله م نزدیک زایمانمه عصری بهش گفتم دلم بستنی سنتی میخواد از اونا که توش تیکه های کره هس...بهش هم تاکید کردم از اون خوبا نه اون مزخرفا که کش نمیاد و خوش طعم نیس انگار مونده س! گفتم از بستنی فروشی بخر و...چون کلا توی خریدن این چیزا اصلا اهمیت نمیده چیزای خوب نمیخره شیرینی مثلا میخره مزخرف.. برگشته خونه دیدم خریده.. منم آخر شبی بعد از کلی کار اومدم بستنی رو بخورم دیدم دقییقا همون مزخرفی رو که نمی‌خواستم خریده کارخونه ای بود کهنه بدون هیچ کره... دلم شکست الآنم دارم گریه میکنم بند نمیاد خیلی ناراحتم می‌خوام بزنمش..البته خبر نداره و نمیگم هم بهش..الآنم خوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بخاطر چ چیزا گریه میکنی عزیزم🥴

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم شما روحیه ت خیلی حساس و شکننده شده

مشکلی نیست اوقات خودتونو تلخ نکن فردا بهش بگو برو خودت بخر ناراحتی نداره که

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤