2777
2789
عنوان

نظر سنجی سزارین

210 بازدید | 19 پست

بی حسی یا بیهوشی؟؟

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بی حسی
11
61%
بیهوشی
4
22%
دیدن نتایج
3
16%
من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من یه هفته است سزارین شدم با بی حسی کمرم درد میکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

وای نگوو 

ینی عوارضشه 

دکترم میگه فقط بیحسی

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا پنج شش ماه کمر درد داشتم بعد سزارین ولی بعدش خوب شد کاملا طبیعیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
وای نگوو  ینی عوارضشه  دکترم میگه فقط بیحسی

خب موقتیه بعدش خوب میشه منم تا چند ماه داشتم ولی الان اصلا

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من بیهوشی بودم 15روزپیش.. تنگی نفس گرفتم ازاول ک بهوش اومدم دردحس کردم ولی درکل بهترازبی حسیه

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
خب موقتیه بعدش خوب میشه منم تا چند ماه داشتم ولی الان اصلا

خداروشکر 

چند ماه برام مهم نیست میگم همیشگی نباشه یوقت

خداروشکر  چند ماه برام مهم نیست میگم همیشگی نباشه یوقت

نه به خاطر بی حسی طبیعیه تا چند وقت بعدش خوب میشه یادت باشه حیت و بعد عمل اصلا سرت رو تکون نده سر درد نگیری و اینکه بعدش حتما نسکافه زیاد بخور 

بین کمر درد تا اخر عمرت و این که اصلا به هوش نیای یکی رو انتخاب کن

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

عزیزم من تجربه زن برادرمو میگم 

بعد بیهوشی بچه خوابالوده مادر هم همینطور و گاهی عوارض هم خواهد داشت 

بی حسی خیلی بهتره 

ولی بعدش مادر کمی درد داره

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.
نه به خاطر بی حسی طبیعیه تا چند وقت بعدش خوب میشه یادت باشه حیت و بعد عمل اصلا سرت رو تکون نده سر در ...

چند ساعت تکون نخورم کافیه ؟

بین کمر درد تا اخر عمرت و این که اصلا به هوش نیای یکی رو انتخاب کن

از بیهوشی نمیترسم یبار سر عمل بینی بیهوش شدم اخه

عزیزم من تجربه زن برادرمو میگم  بعد بیهوشی بچه خوابالوده مادر هم همینطور و گاهی عوارض هم خواهد ...

خدا بخیر کنه ممنون

تا وقتی بی حسی پات از بین بره 

مرسی عزیزم