2777
2789
عنوان

خانم های شاغل که بچه دارین میشه بیاین کمک🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 31 پست
عزیزم بچتو مهد میزاشتی؟  روی بچه تاثیر متفی نداره؟  من استقلال مالی خودم برام خیلی مهمه ...

پرستار دارن، سعی میکنم وقتی میام وقتم رو کامل براشون بزارم و من معتقدم یک مادر شاد و اینکه چندساعت وقت مفید با بچه بگذرونه بهتره تا مادری که ۲۴ ساعت کنار بچه است و شاد نیست یا خیلی توجه نمیکنه

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.
منم کارمندم ساعت کاری 7تا3 یه بچه 6 ساله دارم..سخته ولی شاغل بودن بهت اعتماد ب نفس میده و این تو روح ...

دقیقا منم به این حس استقلال و اعتماد به نفس خیلی نیاز دارم و اگرنه از تظر مالی ضرورتی نداره برم سر کار 

همسرمم خیلی موافق نیست ولی خودم دوس دارم 

فقط نگران بچم هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب پس تو مشکلی نداشتی که یه تایمی باید مهد میبودی ؟

نه بابا خیلیم خوش میگذشت اتفاقا کلی هم بازی داشتم شعر میخوندیم فقط دوتا مشکل داشتم یکی که از غذای مهد بدم میومد کلا دستپخت آشپزشو دوست نداشتم خصوصا اینکه غذاهاش پر پیاز بود🤦‍♀️🤦‍♀️هنوزم تو ذهنم مونده

یکیم گاهی پدر و مادرم خیلی دیر میومدن دنبالم و من گریه میکردم.

در کل مربی اکثر مواقع حواسش بهمون بود و یکی از بچه ها اگر اذیت میکرد حتما تذکر میداد.من راضیم که رفتم

منم تا حالا چن بار این تاپیکو زدم  منم به زودی شاغل میشم و مادرم نزدیکم نیس و یه پسر ۵ ساله دا ...

منم همین ذهنمو درگیر کرده 

دوس دارم بچم آرامش کامل داشته باشه خدایی نکرده اذیت نشه به واسطه شاغل شدن من 

دقیقا منم به این حس استقلال و اعتماد به نفس خیلی نیاز دارم و اگرنه از تظر مالی ضرورتی نداره برم سر ک ...

بچه بزرگ میشه نگران نباش..ب همسرت بگو یه مادر شاد قطعا بهتر میتونه بچه رو تربیت کنه تا یه مادر افسرده

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍
بچه بزرگ میشه نگران نباش..ب همسرت بگو یه مادر شاد قطعا بهتر میتونه بچه رو تربیت کنه تا یه مادر افسرد ...

درسته منم همین حس رو دارم چون اصلا روحیم با تو خونه موندن سازگار نیست 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت

تدریس 

خیلی عالیه ک میشه بیشتر توضیح بدی؟مدرک تحصیلیت چیه؟و اینکه چه تدریسی؟یعنی چه چیزی رو میخوای تدریس کنی 

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

عزیزم بچتو مهد میزاشتی؟  روی بچه تاثیر متفی نداره؟  من استقلال مالی خودم برام خیلی مهمه ...

بچت سن خوبیه برای  رفتن مهد و اجتماعی شدن.درامدت هم بد نیست برای شروع....نگران نباش اتفاقا مهد مطمئن جای خوبیه برای رشد بچه ...خیلی بهتز از منزل اقوام هست چون باعث چندتربیتی و وابسته شدن بچه  میشه.نگران نباش اوایل سخته مدیریت کارها اما بعد چندهفته دستت میاد چطور و طبق برنامه کار کنی

بچه ها سلام...🙋‍♀️
منم همین ذهنمو درگیر کرده  دوس دارم بچم آرامش کامل داشته باشه خدایی نکرده اذیت نشه به واسطه شا ...

منم شده دغدغه ی ذهنیم 

خیلی ام برا آزمون این شغل تلاش کردما ولی الانکه قبول شدم حس عذاب هس تو وجودم نگرانم بابت پسرم 

باز اگ یکمی بزرگتر بود میرف مدرسه خیالم راحت میشد

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
منم شده دغدغه ی ذهنیم  خیلی ام برا آزمون این شغل تلاش کردما ولی الانکه قبول شدم حس عذاب هس تو ...

میشه بپرسم استخدامی کجا؟ 

آخه منم میخواستم استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم 

میشه بپرسم استخدامی کجا؟  آخه منم میخواستم استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم

از رشته های وزارت بهداشت هس حقوقش حدودا اوایل ۶ تومنه واسه خاطر استقلال مالی خودم خیلی گزینه ی خوبیه ولی از اینطرف بابت پسرم نگرانم 

دو دل موندم گاهی میگم انصراف بدم گاهی میگم بزرگ میشه بچه واسه اینده پسرمم خوبه شاغل بودن من 

موندم

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
از رشته های وزارت بهداشت هس حقوقش حدودا اوایل ۶ تومنه واسه خاطر استقلال مالی خودم خیلی گزینه ی خوبیه ...

انصراف نده عزیزم چون استخدامیه عالیه 

یه مهد خوب پیدا کن یا یه پرستار مطمئن یه مدت برو ببین چطوره 

ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیاد