2777
2789
عنوان

کرونا و عروسی

173 بازدید | 24 پست

سلام من یه دونه برادر دارم که هفته دیگه عروسیش هست من از شهر خودمون 700فاصله دارم یعنی یه جای دیگه هستم یه بچه یک ساله هم دارم شهری که عروسی برگزار میشه وضعیت قرمز کرونا هست قصدی نداشتم برام بخاطر بچم .حالا مادرم دائمی میزنه میگه اگه نیومدی دیگه هیچ. توقعی از ما نداشته باش .یعنی دیگه حتی زنگ هم برات نمیزنیم .من از کرونا میترسم بخاطر بچم ..حالا کمکم کنید د چکارکنم؟و

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی داداشته وااا😶برو بچتو نبر خونه مادر شوهر خواهر شوهری چیزی بزار خودتم پروتکل بهداشتی رو رعایت کن ان شاء الله خوشبخت بشن😘

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
عروسی داداشته وااا😶برو بچتو نبر خونه مادر شوهر خواهر شوهری چیزی بزار خودتم پروتکل بهداشتی رو رعایت ...

خب اگه کرونا بگیره که میاد به بچش میده نمی دونم مردم چرا متوجه نمیشن توی این شرایط عروسی نگیرن

همین چند وقت پیش یک عروس ۲۵ساله توی عروسیش کرونا گرفت مرد😔

❤️
خب اگه کرونا بگیره که میاد به بچش میده نمی دونم مردم چرا متوجه نمیشن توی این شرایط عروسی نگیرن همین ...

عزیزم پروتکل رو رعایت کنی چیزی نمیشه الان دیگ اکثرا واکسن زدن.... 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
آخه میترسم چین مریض شه خیل ی هم دوست دارم برام اما میترسم  

من اگه باشم میرم و تمام سعیمو میکنم که فاصله رو رعایت کنم، از خانواده ام خواهش کن که شلوغش نکنن، تو تالارم جدا بشین و فاصله بگیر، میتونی بچه رو هم اگه میمونه بزاری پیش شوهرت، البته اگه شوهرت میاد