2777
2789
عنوان

کمکم کنید

37 بازدید | 5 پست

سلام دوستان..من هفته 35 بارداری بهعلت فشارخونم زایمان کردم پسرم 2300 بود...بهش کمکی شیرخشک دادم ولی الان که دوسه روزدیگه 4 ماهش تموم میشه سینه منونمیگیره فقط توخواب میخوره..الان چندروزه بهش شیشه ندادم گفتم شایدبرگرده...توروخداهرتجربه ای دارین بگین فقط من چکارکنم که شیرمنوبخوره..فقط گریه میکنه...دیگه بریدم خسته ام...😢😢😢😢😢😢😢😢

تبریک فراوان بابت ماااادر شدنت 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم

جسارتا اعلام کنم بنده اقا هستم اینو بابت عزیز گفتنت گفتم که حق الناس گردنم نمونه .....

بااااازم تبریییییییییک فراون مادر شدنت:::: مادر شدن کامل شدن خوبی‌های یک زن است. تمامی خوبی‌های دنیا تقدیم تو باد، تمام خوبی‌هایی که هدیه‌ای آسمانی برایت می‌آورد.تولد نازنین ترین و اهورایی ترین ارمغان زندگیتان را تبریک میگویم

مادر شدنت هزاران بار مبارک 

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟
ممنونم لطف دارین شما ...همیشه سلامت باشین

خودت باش
لایک هم نخورد مهم نیست!!!...
ای کاش که دلقک شده بودم و نه شاعر
در کشور من ارزش انسان به نقاب است...!!!!!!!

مهرتون مستدام و روز و روزگارنتون همیشه خداااااااایی