2777
2789

سلام دوستان 

من دارم زبان می خونم برای ایلتس 

با اینکه زبانم بد نیست ولی زود خسته میشم 

شما چطور انگیزتون را حفظ میکنید و روی برنامه مطالعه می کنید؟ 

همین‌که که زبانم بهتر میشه میتونم رمان و کتاب و مقاله و خیلی چیزا رو راحت بخونم در اینده هم اگر بخوام آیلتس بخونم برای مهاجرت که با فکر کردن به بعدش و رسیدن به هدفم انگیزمو حفظ میکنم 

همین‌که که زبانم بهتر میشه میتونم رمان و کتاب و مقاله و خیلی چیزا رو راحت بخونم در اینده هم اگر بخوا ...

اره منم به این موارد فکر می کنم ولی گاهی کم میارم روزی چند ساعت می خونی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذاتا دوست دارم انگیزه ای نمیخواد خوشم میاد از اینکه الان برم خارج و  بلدم حرف بزنم چون واقعا هم امکان داره برم 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اره منم به این موارد فکر می کنم ولی گاهی کم میارم روزی چند ساعت می خونی؟ 

من زبان از بچگی کلاس رفتم ولی خودم تفننی میخونم کنارش  الان کمتر شده مثلا یه ساعت دو ساعت بعضی روزا چون فعلا نمیخوام آیلتس بدم 

چه خوب که برنامه خارج داری 

حالا که فعلا معلوم نیست شاید بشه شاید نشه چون واقعا از لحاظ مالی تأمین نیستیم مشکل داریم همه چیو سپردم به خدا آخه من ۱۴ ،۱۵ سالمه کلاس نهمم تنها تو کشور غریب سخته از اون طرفم آیندمه نمیدونم گیجم همه چیو سپردم به خدااااا

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
حالا که فعلا معلوم نیست شاید بشه شاید نشه چون واقعا از لحاظ مالی تأمین نیستیم مشکل داریم همه چیو سپر ...

ان شالا برای دانشگاه برو مخصوصا مقاطع تحصیلات تکمیلی نه لیسانس 

[QUOTE=212061489]نمیدونم اصلا گیجم ای خدااااااااا الان زوده فعلا فقط درس بخون 

باشه عزیزم بالاخره هرچی خدا بخواد من همه چیو واگذار کردم به خدا به پدر و مادرم هم اصلا فشار نمیارم