2777
2789
دوتا داشتم استفاده نمیکردم راستش فکر میکردم الکیه همینجوری خریده بودم

چند روز پیشا یکی تو مترو میفروخت گفتم منم برم استفاده کنم ببینم چیه

خیلی عالی بودددددددددددددددد یه تپه لباسو کرد یه ریزه، منم جام کمه خلاصه که کلی حال کردم

چیز بسیار خوبیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که میگید چجوریه؟

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

دوستان یه پلاستیک بزرگیه که لباساتونو میذارین توش و بالاش حالت زیپ کیپ داره و بسته میشه

بعد روش یه دریچه داره اونو باز میکنین و لوله جارو برقیو میذارین روشو روشن میکنین

انقد باحالههههههههههه یهو همه هوای توی کیسه رو میکشه تو خودشو لباساتون فشرده میشه

زودی باید دریچه رو ببندین