2777
2789
عنوان

همسر لجباز بچه و بهانه گیر

122 بازدید | 5 پست

سلام خانومای عزیز واقعیتش دیگه بریدم هرروز بحث سر چیزای مسخره اعصاب خوردی با یه بچه دو و نیم ساله زورگو و لجباز باباش بدتر از این بچه تر من چیکار کنم بخدا دیگه نمی کشم جوریکه با وجود اینکه دوتا عزیزم از دس دادم دردی که همسرم با بچه بازیاش سر من میاره، دردناک تره بیزار شدم از زندگی  

بر ای مثال دیروز خونه مامانمم اومده دنبالم چایی خ‌واس گفتم میوه آوردم چایی و ول کن دیگه بعد آوردم چایی و یخرده سرد بود البته از  نظر اون.سر اون جلوی خواهرام جر و بحث میکنه منم دیگه چیزی نگفتم و باهاش حرف نزدم امروز ظهر واقعا یاد همه کاراش افتادم و از طرفی میزنم اذیت میکنه فوق العاده لجباز و حرف گوش نکن ریختم بهم گفتم ناهار نیا میخوام بخوابم با بچه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار نه انگار من واقعا نمیخواستم بیاد چون شدید دلگیر بودم ازش چن بار گف ناهار بگیرم گفتم نه مشکل من ناهار نیس من روحم ضعف داره بی درکی میبینه اذیتم از دست بهانه گیریات باز دوباره حرف خودشو به کرسی نشوند گرفت اومد منم دیگه خوابیدم یه ساعتی گوشیم زنگ زد نخورد باز قهر کرد رفت البته منم بی محلی کردما