2821
2789

من و همسرم از اوایل ازدواج به خاطر دخالت های خاله زنکی اطرافیان و بیش از حد سنتی بودن خانوادش با هم مشکل و بحث داشتیم اما من صبوری کردم هر از چند مدت همسرم فیلش یاد هندوستان میکنه و اون بحث ها رو جلو میکشه و کلا کینه خانواده منو داره نشده یه بار من برم اونجا و بعدش ازشون عیب جویی نکنه و بدگویی نکنه و حرفهای زشت ....و انتظار داره من ناراحت نشم ایندفعه واگذارش کردم به خدا و امام رضا و گفتم حلالت نمیکنم همیشه میرفت تو لک دو سه روز بود اما الان تقریبا دو هفته هست خیلی خشک و رسمی و یخ باهام برخورد میکنه وقتیم ازش میپرسم میگه من عادیم نمیدونم چیکار کنم همش دنبال بحث و بهونه گیری هست.

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتو بزن به بی خیالی خودش خوب میشه.

وقتی یه چیزی میگه دیگه واکنش نشون نده.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

من بودم میگفتم فکر کنم هنوز به بلوغ کافی نرسیدی اگر خانواده من رو قبول نداری درواقع منم قبول نداری چون من جدا از خانوادم نیستم همین الان از هم بگذریم خ بهتر که بعدا با جنگ و دعوا از هم جدابشیم

آخه سختم هست انگار داره عذابم میده 

خواهر من تو چرا داری عذاب میکشی سرتو با چیزای دیگه گرم کن و اینقد درگیر شوهرت نباش. 

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
خواهر من تو چرا داری عذاب میکشی سرتو با چیزای دیگه گرم کن و اینقد درگیر شوهرت نباش. 

مشکلم اینه خیلی عاطفی هستم همین موضوع کار دستم داده نمیتونم تحمل کنم کم محلی هاشو.

الان دو سه هفته هست نکنه درست نشه آخه خیلی کینه ای هست.

آدم کینه ای اگه باشه تو نمیتونی درستش کنی. فقط از این به بعد زیاد باهاش دهن به دهن نشو هر چی گفت خودتو بزن به اون راه و نشنیدن

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
آدم کینه ای اگه باشه تو نمیتونی درستش کنی. فقط از این به بعد زیاد باهاش دهن به دهن نشو هر چی گفت خود ...

ممنونم درست میگی نباید دهن به دهنش بذارم.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز