2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس😔

111 بازدید | 14 پست

دوستان همش یاد خیانت شوهرم میفتم داغون شدم همش یاد پیاما و حرفایی که به هم زده بودن میفتم همش گریه میکنم و هیچی نمیتونم بکنم چند ماه پیش وقتی حامله بودم 5 ماهه بهم خیانت کرد الان یه دختر 4ماهه دارم گذشتم ارش بخاطر بچم و بخاطر اینکه دوسش دارم اونم پشیمون شده و عوض شده ولی من هر کاری میکنم از یادم نمیره چیکار کنم ای خدااا💔مخصوصا وقتایی که با هم قهریم مثل الان و بهم بی محلی میکنه همش یاد اون قربون صدقه رفتناش به اون زنیکه میفتم و مثل دیوونه ها میشم انقد گریه میکنم بچم همینطوری زل میزنه بهم خیلی ناراحتم که بچم یه مادر داره که انقد دل شکستس..دلداری بدین بگید میکنم اروم باشم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=212022136]اگه واقعا پشیمونه ببخشش  تا آروم بگیری ی فرصت بهش بده [/QUOTEاره پشیمونه. هر ک ...

میدونم کاملا درست میگی اما سعی کن ببخشی  سعی کن 

امیدوارم. به آرامش برسی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋

عزیزم اگه شوهرت دیگه خیانت نمیکنه،سعی زیاد فکر نکنی به گذشته.

اما این حالتت کاملا طبیعیه و یکی دوسال ادامه داره،بعد دیگه برات بی اهمیت میشه.

داروی ارامبخش با تجویز دکتر اینجور موقع ها بخور تا اروم بشی.

اینا هشدار ذهن نسبت به خطر احتمالی هست

من و خدا💫
من در حد چتشو مطمئنم دلم شور میزنه ی وقت بیرون هم رفته باشن😔 همش سعی میکنم حواسمو پرت کنمو بگم ن ...

شوهر منم چت کرده بودن همه ی پیاماشونو دیدم با هم یکبار قرار گذاشته بودن بیرون همو دیده بودن تو چت هاشون هم قرار رابطه جنسی گذاشته بودن که نشده بود .. تو چه صبری داری که به روش نیاوردی