2777
2789
عنوان

چجوری طبیعی کک و مک بزنم؟🥲😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 4411 بازدید | 38 پست
میشه؟ بنظرت چند دیقه بمونم تو افتاب

کلا افتاب باعث کک و مکه بیشتر وقتا‌..حالا واقعا چرا دوست داری

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
بیا من بدم بهت  چیه آخه وقتی میرم جلو آفتاب میزنه بیرون انقدر بدم میاد ازشون ک خدا میدونه  ...

بدشون به مننن😭😂

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه چیزی خوشت میاد بیا من بهت میدم بیزارم ازشون هیچ جوری نابود نمیشن

میخوام کک و مک بزنم🥲

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
کلا افتاب باعث کک و مکه بیشتر وقتا‌..حالا واقعا چرا دوست داری

عاشقشونم اخه

از چه چیزی خوشت میاد بیا من بهت میدم بیزارم ازشون هیچ جوری نابود نمیشن

لیزر کنی ۸۰ ۹۰درصد میرن

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

خدا شفات بده , " درد بیدردی" که میگن همینه.... دغدغه هات تو حلق صدام.... فعلا شخص دیگه ای یادم نیومد. مجبور شدم از صدام کمک بگیرم

برو تو آفتاب مستقیم روزی یکساعت وایسا . بعد بیست روز یکماه کک ومک می زنی.

میخوای ککو مک هاتو مد کنی؟😶😐😂

هن؟😐

من میخوام رو صورتم کک و مک بزنم نمیدونم چرا ولی عاشقشونم