2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت جنین از روی نوع صدای قلب

21289 بازدید | 43 پست

خانومااگر یک دستگاه سونوگرافی صدای قلب جنین دونفر رو پخش بکنه و دوتاش نوع صداشون باهم متفاوت باشه (مثلا یکی شبیه پای اسب یکی شبیه تق تق در زدن) آیا این نشون میده جنسیت این دو جنین با هم متفاوته؟ یا ممکنه هر دو جنسیتشون یکی باشه و صدای قلبشون متفاوت باشه؟  سونوی قلب هر دو جنین یک جا بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه صدای قلب خودم رو با صدای قلب جنین دوستم که جنسیتش مشخص شده مقایسه کردم هردو یه جا سونو رفته بودیم ...

اهان 😅

🏵حامی حیوانات 🏵/ الهام نیستم اسمم دلارا هست این کاربری مال دوستم بوده ....  / تنها یک چراغ است که مرا هدایت می کند و آن چراغ تجربه است.

مبارکه😍ممکنه فرق داشته باشه🤔

من جنسیت بچمو خودم تشخیص دادم از صدای قلبش تو ۷ هفته.صدای قلبش شمرده شمرده بود پسر بود.صدای قلب خواهرزادم خیلی تند بود.انگار دنبالش کردن.دختربود😍

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ببین میگن بالای 150 دختره پایین 150 پسر  ولی برا من هر دو کاملا فرق می‌کرد دخترم 146  پس ...

بله منم شنیدم به تعداد ضربان ربط نداره 

ولی میگن نوع صدای قلب دختر و پسر فرق می کنه

نه صدای قلب خودم رو با صدای قلب جنین دوستم که جنسیتش مشخص شده مقایسه کردم هردو یه جا سونو رفته بودیم ...

تعداد بیشتر مهمه.اخه بچه ها ی جور ک تورم نیستن.میگن زیر ۱۴۰ پسره بالای ۱۴۰ دختر

بله منم شنیدم به تعداد ضربان ربط نداره  ولی میگن نوع صدای قلب دختر و پسر فرق می کنه

خب حالتاتو بگو بهت بگیم نی نی جیه. 

بتات چطور بود؟ 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

یه چی طبق تجربه ی خودم بگم....من رفتم ان تی گفت احتمالی پسر..18 هفته رفتم انومالی گفت پسر صد درصد ...............

بعدش 21هفته  رفتم بهداشت ....مامای بهداشت چک کرد منو صدای قلبو شنید گفتم از رو صدای قلبم متوجه جنسیت شدین ؟ گفت دختره دیگه !!!!!1

32 هفته هم رفتم سونوی وزن گیری گفت پسر..

می دونی می خوام چی بگم ..می خوام بگم از روصدای قلب نمیشه جنسیتو تعیین کرد ..اون تصویر تو دستگاهو تکامل جنینه که جنسو معلوم میکنه .