2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت جنین از روی نوع صدای قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 21289 بازدید | 43 پست
واسه من صدای قلبش دقیقا عین سم اسب بود و دختر بود. 

دقیقا واسه دوستمم مثل پای اسب بود جنسیتش دختره منم همون سونوگرافی رفتم واسه من صداش فرق میکنه ممکنه یعنی پسرباشه یا نه بازم ممکنه دختر باشه بااینکه صداش متفاوت از جنین دوستمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی😍 کاش میشد اینجا صدای قلبش رو بذارم تشخیص بدی

ببین صدای قلب دختر عین چکه ی تند تند شیر آبه‌.تاپ تاپ. تاپ تاپ.تاپ تاپ.دوتایی و تند و بی وقفه.ولی صدای پسر تقریبا مثل صدای قلب انسان بالغه ولی کمی تندتر..تاپ..تاپ..تاپ..تاپ. واسه تخت بغلیمو هم درست تشخیص دادم.حالا نمیدونم راسته یا نه.ممکنه خیلیها هم اینجوری نباشن.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یه چی طبق تجربه ی خودم بگم....من رفتم ان تی گفت احتمالی پسر..18 هفته رفتم انومالی گفت پسر صد درصد .. ...

همش دنبال یه راهم که زودتر بفهمم 

همش هم به در بسته میخورم😂 صبر ندارم خواهر

همش دنبال یه راهم که زودتر بفهمم  همش هم به در بسته میخورم😂 صبر ندارم خواهر

منم همین جور بودم....طبیعی یه....همه همینن اگه دیدی کسی گف برام مهم نیس بدون الکی می گه ...

من تست جوش شیرینم انجام دادم پسر شد..اما تست جوش شیرین از هفته 13 چهارده به بعد خطا می ده ....بنظرم مناسب هفته ی 8تا 13 باشه ...

جز من چندین نفرم تو یه گروه بودیم انجام دادن درست دراومدش .

برامن بگو بشدت بدویارشبابیشتر بی حال وبی جون وبددل به آب ویاربدی دارم همش احساس پری معده

بیشتر صبحا تهوع داری؟ از خواب که بیدار میشی؟ 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
خب حالتاتو بگو بهت بگیم نی نی جیه.  بتات چطور بود؟

معمولا هرچی میخورم معدم ترش میکنه حالت تهوع هم کمی دارم ولی قابل کنترله بیشتر عصرا و شباس زیاد بالا نمیارم

از شیرینی جات زیاد خوشم نمیاد ولی ترشیجاتو بیشتر دوس دارم

بتام دوروز بعد از موعدم ۱۲۰۰ بود