الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره کلا بارداری خیلی خوبی داشتم کل بارداری فقط سه بار بالا اوردم اونم بو اذیتم کرد کلا هم تحرکم زیاد بود زایمانمم عالی بود خداروشکر اما بعدش دهنم سرویس شد
اره کلا بارداری خیلی خوبی داشتم کل بارداری فقط سه بار بالا اوردم اونم بو اذیتم کرد کلا هم تحرکم زیاد ...
من این ماه ۴ ۵ باری اقدام داشتن از ۴ روز قبل تخمک گذاریم تا ۴ روز بعدش. دعا کنید برام ک گرفته باشه ان شاالله. خداروشکر کیست و تنبلی تخمدان هم ندارم و پریودیم منظمه
انشاالله چند روز مونده به موعدت؟ من سه روز بعد اقدامم کمردرد گرفته بودم و پوست دستم یهو بشدت خشک شد ...
۹ روز مونده موعدم . روز تخمک گذاریم و فرداش به شدت سرگیجه و ضعف داشتم ولی دوروز بود افتاد . دو روز بعدشم سوزش سر معده ک اونم افتاد دیشبم تخمدان چپم درد میکرد. واقعه نمیدونم باردار میشم یا ن . البته یه نشونه ک ۵ روزه باهامه اینه ک یک ساعت بعد وعده غداییم زودی گشنم میشه و معدممیسوزه
من درد تخمدان داشتم که گاهی میزد به کلیه ام انشاالله بارداری من بیبی چکم یک هفته مونده به پری هاله ...
ان شاالله. خدا خیرتون بده ک دعای خوب کردید. شما وقتی بیبی چک مثبا دیدید ذوق کردید؟ من احساس میکنم حتی اگر مثبت بشع نباید خوشحال باشم از بسسسس اینجا خوندم ک بچه هاشون زیر دوماهدسقط شده یا قلبش تشکبل نشده . خودمم میدونم نباید افکار منفی داشته باشم ولی یع ترسی افتاده تو جونم